[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
呢條真係臭雞黎

估唔到臭雞都咁多人識欣賞 咁多打手
呢個post會唔會俾痴線西推到1001
利申 由mk yaki爆料食花生食到依實
https://youtube.com/watch?v=uAciQXKwygc

條女串過馬撚 比人話扮abc唔憤氣要串翻啲haters
我覺得佢咁著有時幾好睇
但某d衫會顯得對大奶滋好dur

本身有咁上下大既人已經會自然dur
再加上成日著nu bra,唔洗40歲就成個阿婆咁

變幻球都唔知係咪真係咁大 不過咁細個就dur到條腰到係柒嘅

Dur到
做乜9上面咁多pkjenn打手
咁樣打出黎讚佢 好嘔心

一定要跟住一齊踩先得
利申 唔鐘意都唔憎佢 冇follow

咁你咪追下po囉 我地又唔係為反面反 覺得打出黎讚佢好嘔心都唔得架
我屌

又要遮又要露
係露就露得自信啲啦

唔遮又會比人屌佢拋對波出黎搏上位架啦
利申 有時有睇佢d片 但對佢無乜好感
真係講都講到攰 仲有人撐pkj

Agger
香港真係好撚保守
成個麥美恩,不了
一定係黑鮑

Agger

Agger 扮晒中肯 看破紅塵咁撚樣 一陣咪俾yani姐撚狗咁撚下囉
你班死毒撚識條毛咩 外國係興包條巾去食雪糕

覺得佢幾靚
但呢張個胸做咩
你班死毒撚識條毛咩 外國係興包條巾去食雪糕

覺得佢幾靚
但呢張個胸做咩

佢不嬲墜奶架啦
成日著呢d衫要著nude bra
人地勸佢叫佢唔好成日著 佢唔聽 咪墜到似阿婆咁囉

身材真心唔差
但個格 不了
愈黎愈造作
多謝樓主分享
我真心覺得佢正喎
有波又有腳 全部都係靠飲食同做運動keep
好睇唔順眼啲youtuber成日粗平眉空氣瀏海紅唇妝
完勝偽韓妹喎

同意 身材超正 勁fit
我真心覺得佢正喎
完勝偽韓妹喎

同意 身材超正 勁fit

一陣又有人話你讚佢嘔心架喇
我真心覺得佢正喎
完勝偽韓妹喎

識貨! 佢d妝又貼 個人又真
好過果d咩花咩花啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞