[有圖] 大奶港女 屌定唔屌

157 回覆
525 Like 145 Dislike
放多d圖 趕住j完訓
同學黎喎
細個正啲
以我睇波咁耐,依條女只係圍大cup唔大,況且睇埋佢IG有張泳裝相現曬形
以我睇波咁耐,依條女只係圍大cup唔大,況且睇埋佢IG有張泳裝相現曬形

認同 其實無乜波

認同 其實無乜波

agger 邊忽大奶
有啲abc feel
條女真人冇乜波
Btw其實唔靚

利申,有fd同佢熟,有幾面之緣

D D mix 喎
條女真人冇乜波
Btw其實唔靚

利申,有fd同佢熟,有幾面之緣

見過真人
經過已經聽到佢講粗口
好爛口,正宗港女
內容大概係同隔黎個朋友(疑似兵仔)講:
屌!你撞撚到我呀
夾出黎
見過真人
經過已經聽到佢講粗口
好爛口,正宗港女
內容大概係同隔黎個朋友(疑似兵仔)講:
屌!你撞撚到我呀

你聽到粗口會打冷震
頂盡b
$380都貴
隻臭雞個閪比人屌到黑哂啦
[quote]臭雞14歲已經開始吸毒 原本住大圍新翠公屋妹 老豆揸的士 出入坐呀叔林寶拉利
利申 小學中學同學
有人想知再講

繼續

More
估唔到wor

有聽過之後離左婚 佢
老母好撚拜金識左個有錢佬包起左佢地

Btw佢唱歌真係勁撚難聽

好耐已經有人講佢啦
雞來㗎 13 14歲轉校去馬松深中學
Band4垃圾中學 吸毒又落仔
成日坐d呀叔林寶法拉利返大圍新翠公屋
不過自從佢老母同佢揸的士老豆離婚 老母拜金識有錢佬 就有得搬去馬𩣑山就fatfat去外國讀書lu
似janice man . 好耐之前留意過佢... 乜原來又係雞
似janice man . 好耐之前留意過佢... 乜原來又係雞

補充返,係好撚似janice man
[quote]臭雞14歲已經開始吸毒 原本住大圍新翠公屋妹 老豆揸的士 出入坐呀叔林寶拉利
利申 小學中學同學
有人想知再講

繼續

More
估唔到wor

有聽過之後離左婚 佢

好耐已經有人講佢啦
不過自從佢老母同佢揸的士老豆離婚 老母拜金識有錢佬 就有得搬去馬𩣑山就fatfat去外國讀書lu

後父同養女
利申 小學中學同學
有人想知再講

繼續

More
估唔到wor

有聽過之後離左婚 佢

好耐已經有人講佢啦

後父同養女

利申 小學中學同學
有人想知再講

繼續

More
估唔到wor

有聽過之後離左婚 佢

好耐已經有人講佢啦

後父同養女

有錢佬真好 有得食親子丼

補充返,係好撚似janice man

巴打幫人摸骨既?
你地有冇2000尺
利申 小學中學同學
有人想知再講

繼續

More
估唔到wor

有聽過之後離左婚 佢

好耐已經有人講佢啦

照屌
屌埋佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞