[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
natalie 正過南瓜多多聲

http://racing.on.cc/racing/new/20160321/rjnewa0005x0.html

呢個?

幫你補link
http://racing.on.cc/racing/new/20160321/rjnewa0005x0.html
Natalie都好似係騎馬

早排好似分左手

分左啦好似
yani 姐有mon post 喎

嘩 分成十幾廿個story黎講

波波呀波波

仲叫人唔好介意人地點講
但又拍咁多條stories
唔介意就唔好再遮啦

仲叫人唔好介意人地點講
唔介意就唔好再遮啦

咪又係雞

講真啲人一開始咁憎佢都唔係因為佢點著衫
而係佢性格有問題
又講大話又虛偽
著衫呢啲都係因為啲人唔鍾意佢先順便鬧埋架姐
咁佢的確係成日露尤其係sweater果條片係咁fo落自己個胸度又跳來跳去 好難唔講架喎

Yani姐 之前抄完jennim而家係咪又想學isabel

仲叫人唔好介意人地點講
唔介意就唔好再遮啦

咪係囉 成日扮到自己幾咁唔care,但就一路喺度mon post,出十幾條stories講

仲叫人唔好介意人地點講
唔介意就唔好再遮啦

咪又係雞

講真啲人一開始咁憎佢都唔係因為佢點著衫
而係佢性格有問題
又講大話又虛偽
著衫呢啲都係因為啲人唔鍾意佢先順便鬧埋架姐
咁佢的確係成日露尤其係sweater果條片係咁fo落自己個胸度又跳來跳去 好難唔講架喎

Yani姐究竟訓醒未
講到自己好有性格咁

咁我又覺得呢個拉埋黎講有d誇張
老實講靚就影架啦
舉個例instagram pier個個影d位都差唔多
唔通大家睇到又話邊個抄邊個咩
我都有少少認同宜家有d為鬧而鬧
利申返 唔係fans 舊登巫林大會開始追開
都覺得佢抄畫呀賣廣告唔講個d有問題
但以前狙擊得有point好多
Pkj最叻就拉埋人落水,咁又要話外國youtuber著得仲露話佢,唔洗理人點講又拍咁多條ig story,都唔知係咪睇完Emma Watson講女權條片係到扮哂野,ig story造作到呢
屌啱啱見到原來同佢去澳洲果個女仔都開左個youtube channel
抄clothesencounters個jenn抄到一樣咁濟 當人盲架?
唔怪得同yani姐咁frd啦 兩個都咁鍾意抄(仲要抄同一個人)

clothesencounters d thumbnail有人design過 果個女仔抄到咁出面 博比人屌

咁我又覺得呢個拉埋黎講有d誇張
老實講靚就影架啦
舉個例instagram pier個個影d位都差唔多
唔通大家睇到又話邊個抄邊個咩
我都有少少認同宜家有d為鬧而鬧
利申返 唔係fans 舊登巫林大會開始追開
都覺得佢抄畫呀賣廣告唔講個d有問題
但以前狙擊得有point好多

Agger
其實好多人都會影尼d景
佢以前既片明明成個feel都自然好多
依家10條8條半都係廣告 又悶
有時見到thumbnail都唔想禁
jen如果你有睇尼個post
雖然我覺得你著衫個style冇問題但你可唔可以唔好著紅色個件off shoulder 好醜
冇記錯佢以前有條片教人
用茶樹油敷暗瘡敷十分鐘
佢擺明9up自己冇試過
茶樹油係唔可以敷,敷耐會灼傷皮膚
結果條片啲comment全部係啲人鬧9佢亂教人,仲有人睇完片試敷茶樹油灼傷皮膚
本身覺得佢化妝ok
呢條片之後冇再睇過佢
yani 姐係咪mon緊post呀
可唔可以收我做兵呀
之前佢係ig同snapchat my story show大奶滋比人屌佢,佢依家咪扮保守show完大奶滋又搵野遮鳩住囉 佢身材係有料既,但人格差到不值一提

利申 由大佬b狙擊到依家 yani姐hello

講真好人好姐 點會係張床著住個bra影相 post上網比人睇呀
比人感覺好隨便
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

係撚 佢個ex就有錢

唔係撚。先唔計佢依家beauty vlogger幾搵得,佢本身係美國讀書wor

100%港女 係中意扮abc

美國讀書?

佢讀深水埗大學wo

成250k 一年好似 on9 先讀俾上唔到大學既人讀
屌你個snapchat想點呀未見過人講英文講到你咁作狀囉
以為自己加晒美國人常用嘅terms就係好
咩係this is a legit highlighter呀你知唔知legit點用呀
唔係話要做grammar police反正你母語都唔係英文 但又要complain自己去得太多旅行又講到反晒白眼咁 真係好漏打
話佢唔正果d 10個9個都係絲
話佢唔正果d 10個9個都係絲

咁係因為巴打淨係睇波 絲打有留意埋佢性格人品果啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞