召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
想問呢
紋身師係當日先比圖我睇
如果我唔中意咁點搞
想問呢
紋身師係當日先比圖我睇
如果我唔中意咁點搞

同佢講,小既未即埸改,都係唔啱一係下次再上一係撻訂
想問呢
紋身師係當日先比圖我睇
如果我唔中意咁點搞

好驚比人屌
想問呢
紋身師係當日先比圖我睇
如果我唔中意咁點搞

好驚比人屌

成世㗎喎
想問呢
紋身師係當日先比圖我睇
如果我唔中意咁點搞

好驚比人屌

成世㗎喎

仲有錢係你自己比出黎

你估紋身唔洗錢呀
我想問下有無人搵過mirmanda紋身
紋費如何 睇岩個紋身
紋費如何 睇岩個紋身

收費*
紋費如何 睇岩個紋身

收費*

我有frd搵佢紋貓 係肋骨側個個位 30x15到好似 3000蚊好仔細 佢紋動物樣好生動下,黎緊諗住搵佢紋我隻狗
紋費如何 睇岩個紋身

收費*

佢鯨魚個個好撚靚
已book big sammy破處
緊張...
緊張...

紋字?
緊張...

紋字?

係啊...想紋係下胸位...
緊張...

紋字?

係咪因為四月紋字月
緊張...

紋字?

係咪因為四月紋字月

係...唔係行唔出第一步...
緊張...

紋字?

係咪因為四月紋字月

我都諗住趁紋字月紋第一個
巴打諗住紋咩字同個size幾大
紋費如何 睇岩個紋身

收費*

我有frd搵佢紋貓 係肋骨側個個位 30x15到好似 3000蚊好仔細 佢紋動物樣好生動下,黎緊諗住搵佢紋我隻狗

好靚 好想要
緊張...

紋字?

係咪因為四月紋字月

我都諗住趁紋字月紋第一個
巴打諗住紋咩字同個size幾大

紋老婆個名...Size應該唔大...
有冇巴打知香港有冇得紋1-2年會消失個隻紋身?

垃圾先需要

印水紙算撚數啦

印水紙算撚數啦

返去玩印水紙啦
低成本啲咪用原子筆畫
想問各位如果紋幅圖個5字連埋上色有冇好介紹呀 同埋紋呢d顏色係咪一次紋唔完,要分兩次紋呢? thx

印水紙算撚數啦

返去玩印水紙啦
低成本啲咪用原子筆畫

不過呢排去到有樣嘢叫半永久紋身 係乜嚟?

印水紙算撚數啦

返去玩印水紙啦
低成本啲咪用原子筆畫

不過呢排見到有樣嘢叫半永久紋身 係乜嚟?
想問各位如果紋幅圖個5字連埋上色有冇好介紹呀 同埋紋呢d顏色係咪一次紋唔完,要分兩次紋呢? thx

搵Karl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞