召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
呢個好靚 有冇人紋過呢間?

見到上面有人問blackmoon
我第二個紋身係個到紋 個人認為佢紋得好有heart 佢會不停問您o唔ok 不過我淨係紋字 時間唔長 唔係好痛

第一個紋身係自己姓氏第一個英文字母 呢個對自己幾有意思

同埋聽朋友講部份紋身師係好鄙視小清新既紋身師 因為唔係主流風格

利申 下個想紋白色幾何圖形係脊髓位

再利申 紋左2個身都未敢同屋企人講

紋邊個位可以收得咁埋?

右胸側同背脊

係屋企唔著背心?背脊好覺眼呀應該都
好想紋第一個 最驚係屋企人唔鐘意
我第二個紋身係個到紋 個人認為佢紋得好有heart 佢會不停問您o唔ok 不過我淨係紋字 時間唔長 唔係好痛

同埋聽朋友講部份紋身師係好鄙視小清新既紋身師 因為唔係主流風格

紋邊個位可以收得咁埋?

右胸側同背脊

女仔大把鬼鼠位啦

紋邊個位可以收得咁埋?

右胸側同背脊

暫時未著過 同埋好細個 真係未必會睇到
一係著泳衣 一係著婚紗個陣咪會見到

唔係掛 點解唔掂呀
我都book左佢紋比撚哂訂
你話佢無交帶係咪因爲佢有時唔覆WhatsApp?

我妹搵佢紋佢話拍晒心口有驚喜!等佢圖等到紋果朝早先有......叫佢改又唔改!最後紋出黎同草圖得7成左右!真係好驚喜!

唔撚係掛
點解唔肯改既
佢有無po上ig 想睇下係邊幅圖

佢紋完就叫我妹走!相都冇影🤦🏻‍♂️姐係根本佢自己都唔滿意

咁慘 我有影到 但佢仲未po

好撚擔心

我上月尾都係搵佢紋,前一日凌晨先收到圖,有催過佢
最後出嚟個圖我好滿意同有驚喜
佢自己都話好滿意
但佢而家實在太撚多客,根本啲嘢未必諗得咁細密

客多唔係籍口黎掛?
黎緊22號破處,脈搏位應該都好痛
最驚會發炎
呢個好靚 有冇人紋過呢間?

佢啲線好似做得唔差
我都想搵佢呀

早兩日紋完 咁樣係唔係正常
搞咩黎
有無人試過紋腳趾公 (有指紋個個位)
我想知係咪好易甩

利申 : 我有朋友試過
但佢2-3個月就甩左

我想知係個人問題定係點都甩
有無人試過紋腳趾公 (有指紋個個位)
我想知係咪好易甩

利申 : 我有朋友試過
但佢2-3個月就甩左

我想知係個人問題定係點都甩

點都甩
有冇人會自己畫圖比師傅紋
同埋唔知點解我好中意搵d新手紋身師紋

另外想問紋白色有冇咩特別要注意
想紋白色字係手指位

想紋白色字係手指位

因為白色仲要紋手指
過多排都肯定消失
想問mirmandainks係咪覆得慢?
想約佢 過左兩日都未覆

想紋白色字係手指位

自己畫過 但因為太複雜佢做唔到
最後佢改個個都滿意

想紋白色字係手指位

因為白色仲要紋手指
過多排都肯定消失

關節位本身都易甩仲要白色😂🤦🏻‍♂️
Ching有無紋希臘文師傅推薦?

想紋白色字係手指位

因為白色仲要紋手指
過多排都肯定消失

關節位本身都易甩仲要白色😂🤦🏻‍♂️

為左將來唔想紋係當眼位
請問易甩即係點?
慢慢淡色?定係會變到一撻撻好似污糟咁
無知一問
請問紋幼線 / 點圖耐左會唔會好易化做一pat野咁?
無知一問

唔係一pat 不過會濛左
無知一問

咁如果唔想由得佢係咪要再補返色?
Thanks 巴打
無知一問

Thanks 巴打

我諗如果唔係成個圖真係好濛 5 6年先去補色都ok
或者做cover up 如果幼線有好細part淡左係正常
無知一問

Thanks 巴打

我諗如果唔係成個圖真係好濛 5 6年先去補色都ok
或者做cover up 如果幼線有好細part淡左係正常

收到

左圖就係一間SESEN TATTO到紋...屌鳩佢啲圓位啊直線啊勁肉酸
最後去左YEEKI到紋左隻右手....今個星期二終於搵YEEKI執埋右手...真係靚好多

我星期二比YEEKI執完一劑......隻右手已經忍唔住BOOK左9月再紋

利申 YEEKI FANS

我啲線都好幻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞