召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
其實紋身係唔係紋番同一個style好
本身去左59紋左個小提琴想係側邊紋多小小
係手臂位

一定係同STYLE好啲
利申 左腳全部OLDSCHOOL

有冇得睇下參考下

會自爆
最滿意既師父係韓國wan_tattooer

可以介紹2個比巴打
韓國 yongbin_888
日本 en_ddtw

如果要好似wan咁古怪
有scumboy666 同埋yeh5050

正喎
今個月會搵woo紋

傾掂究竟custom定用佢之前啲圖未

佢淨係話會盡力試下畫,我比左second choice 係佢之前啲圖

咁屈就就咪紋啦
唔想做乜要夾硬黎 貪名氣?

我有話好屈就咩
我當然想custom喇,但紋佢其他作品我都唔介意
唔係貪名氣 而我係真心咁欣賞依個師父既作品
炸左隻手呢家唔知返咩工好

唔好番啦

辭左職做緊賭仔 返sales都唔係咩鋪頭都請

唔好番啦

vans歡迎妳

唔好番啦

識得有朋友炸手返啲一線品牌嘅名店,
其實佢有制服而且係長袖,問題不大
你唔好比人見到就得
紋身對呢加好多行業都無咩影響,唔洗太擔心其實 係啲專業呀公職呀係市民面前'啫啫'佢就得 背後大把人有
紋身對呢加好多行業都無咩影響,唔洗太擔心其實 係啲專業呀公職呀係市民面前'啫啫'佢就得 背後大把人有

空姐無得有紋身

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

空姐無得有紋身

著制服後cover唔到既身體部位就唔可以有紋身
大部分公司都係咁

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

哪有咁多兩全其美
我所有紋身都係著短袖短褲睇唔到
有時將就少少

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

哪有咁多兩全其美
有時將就少少

不過我個樣應該做唔到空姐
只不過係驚到時真係有機會嘅話手腕已經有紋身

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

哪有咁多兩全其美
有時將就少少

其實都係自己評估下
究竟個紋身緊要 定係紋身影響到嘅野緊要啲

唔好番啦

行topshop見到有職員炸手
想問下有冇荷蘭紋身師介紹?
想紋朵細細朵鬰金香上身
有無巴絲中意韓國nadi啲圖

好中意佢既風格 正到暈

香港有無類似既紋身師?

之前去韓國搵nadi 但full 了,黎緊會去多次韓國,睇下有冇期

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

哪有咁多兩全其美
有時將就少少

幾大先 最多戴錶遮下?

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

哪有咁多兩全其美
有時將就少少

幾大先 最多戴錶遮下?

就咁一個英文詞語
但係好似話做檢查嗰陣唔可以帶錶
咁就會睇到

唔好番啦

個位係呢個紋身post其中一個巴打
唔爆太多
想紋隻鐵血戰士同異形起手
FF

唔好番啦

個位係呢個紋身post其中一個巴打
唔爆太多

你又識佢?佢講野好搞笑嫁
想紋隻鐵血戰士同異形起手
FF

我都有諗過紋鐵血戰士
巴絲們有冇old school tattoo 平靚正推介
係香港
係香港

jcpotattooer
jtsangtattoo
59tattoo

搵過第一個custom
紋完我好中意
同埋都幾快手
係香港

jcpotattooer
jtsangtattoo
59tattoo

搵過第一個custom
紋完我好中意
同埋都幾快手

唔該清

空姐無得有紋身

有,女友都有紋

但我想紋手腕

哪有咁多兩全其美
有時將就少少

幾大先 最多戴錶遮下?

就咁一個英文詞語
但係好似話做檢查嗰陣唔可以帶錶
咁就會睇到

咁你完檢查再紋咪得,好心急咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞