召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
我想問係手臂紋佛頭有無問題?朋友依家紋緊

想有咩問題?宗教信仰?

如果有信耶教呢?我諗佢唔係好誠心個啲

耶撚紋佛頭
假設而家諗住紋身 我應該做gym操大隻左先紋 定係而家照紋?我未來幾年都諗住做健身 到時真係有機會大隻左 個紋身會唔會變形
假設而家諗住紋身 我應該做gym操大隻左先紋 定係而家照紋?我未來幾年都諗住做健身 到時真係有機會大隻左 個紋身會唔會變形

例如你紋係手瓜個度 你遲啲操大隻左 佢就會跟住變闊
因為你啲皮都係跟住撐
但係真係講緊差成個碼 如果你操firm size差唔多係無乜影響
想紋黑白既樹

有冇師傅介紹下
我想問係手臂紋佛頭有無問題?朋友依家紋緊

想有咩問題?宗教信仰?

如果有信耶教呢?我諗佢唔係好誠心個啲

耶撚紋佛頭

耶穌擊殺你老友

耶徒紋佛頭有無搞錯

利申:耶徒,紋左聖經金句
我想整個紋身 圖案大致如下

但我要加D潑墨, 線條, 水彩效果, 出黎個樣想咁既FEEL

暫時睇左第一頁介紹 睇中chiuman_emma同埋N ZONE TATTOO呢兩個師傅 有冇人幫襯過? 幫唔幫到我? 想破處乜都唔識
我想整個紋身 圖案大致如下

但我要加D潑墨, 線條, 水彩效果, 出黎個樣想咁既FEEL

暫時睇左第一頁介紹 睇中chiuman_emma同埋N ZONE TATTOO呢兩個師傅 有冇人幫襯過? 幫唔幫到我? 想破處乜都唔識

7月Emma chiu
Seanting係咪唔會紋細圖?

如果紋樹去seanting係咪好過去59

咩風格先得架

咩風格先得架

呢隻

咩風格先得架

呢隻

59就唔洗搵啦
59間野有個叫nigo 紋開花,植物 你睇下啱唔啱
有冇人試過比59ash紋過?覺得如何?

紋就無紋過 但睇啲線就不了 佢啱啱學完師咋
Thanks

幾靚女 冇波
有個frd為左對波想搵Friday 個olivia紋啲細圖

幾靚女 冇波

叫佢搵埋evelyn囉

幾靚女 冇波

叫佢搵埋evelyn囉

好柒喎

幾靚女 冇波

叫佢搵埋evelyn囉

好柒喎

紋左個靚身都大家分享下
搵Matt紋心口,
佢上黑色個支槍痛到痴線
好彩佢都好快手,4個鐘搞掂
p.s. 勿相認

我都搵左MATT紋
3個鐘已經痛到我面容扭曲

屌 我都係喎
作為一個紋身師我得一個大紋身 好灰

我想問下有無人搵過mirmanda紋身
紋費如何 睇岩個紋身

我紋過
不過係數字唔係圖案

我嗰個係mirmanda紋的
第一個想搵 yeeki紋 洗唔洗排好耐

yeeki係我師姐✌️

文道邊位?

文道邊位?

gina

文道邊位?

學徒~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞