召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
大家覺得有無抄🤔

睇返 真係抄抄地 evelyn之前又真係用虛線

我自己鍾意karl以前xx眼同虛線個排啲圖

agger

我覺得有抄

後面果2朵花抄到起碼90%似喎

朵花連顏色都似

一模一樣咁
大家覺得有無抄🤔

agger

我覺得有抄

朵花連顏色都似

一模一樣咁

agger

我覺得有抄

朵花連顏色都似

一模一樣咁

多左隻貓,少左幾片花瓣
除左依兩樣野唔同,睇唔到有咩大分別

agger

我覺得有抄

朵花連顏色都似

一模一樣咁

多左隻貓,少左幾片花瓣
除左依兩樣野唔同,睇唔到有咩大分別

有冇巴打知呢種彩色紋身叫咩style?感覺唔似係old school或者new school嗰種
好想兩條手臂炸呢種

識貨,Agger my idol

仲有我d紋身都好型
第一個紋身想紋前臂
一個圖案同少過20隻英文字
有冇邊個師傅介紹
價錢2000內

紋身一世的 價錢真係唔好咁計較 冇錢可以儲
Btw 你連自己想紋咩style 都唔知都要問人
上ig 打#hktattoo都一堆喇

thx巴打
已經上ig睇左唔少
不過仲係好迷惘

迷惘就唔好紋
諗清楚先.

你仲要一紋紋前臂,唔好話唔提你
到你要搵工既時候,唔好後悔點解當初會紋身同紋係當眼位置
第一個紋身想紋前臂
有冇邊個師傅介紹
價錢2000內

thx巴打
已經上ig睇左唔少
不過仲係好迷惘

迷惘就唔好紋
諗清楚先.

你仲要一紋紋前臂,唔好話唔提你
到你要搵工既時候,唔好後悔點解當初會紋身同紋係當眼位置

無錯 迷惘就唔好紋
我情願你搵到一個自己鐘意既style 再上黎問咩紋身師好
第一次紋身 我諗緊紋金牛座線型呢種 紋喺腳踝

定係呢種 我覺得呢款好靚 但係我第一次唔想悶咁大

有冇咩Idea可以俾我

自己諗清楚邊種先係自己鐘意
唔駛理人
但只可以講 第一種d線 9成好快化

我第一次紋都係紋圖2果個size
第2次就炸左手了
第一次紋身 我諗緊紋金牛座線型呢種 紋喺腳踝

定係呢種 我覺得呢款好靚 但係我第一次唔想悶咁大

有冇咩Idea可以俾我

自己諗清楚邊種先係自己鐘意
唔駛理人
但只可以講 第一種d線 9成好快化

我第一次紋都係紋圖2果個size
第2次就炸左手了

咁勇
聽日搵jimmy yuen紋第二個

有冇巴打知呢種彩色紋身叫咩style?感覺唔似係old school或者new school嗰種
好想兩條手臂炸呢種

仲有我d紋身都好型

仲有美欺條手臂
有冇巴絲係韓國紋

好想兩條手臂炸呢種

仲有我d紋身都好型

仲有美欺條手臂

好正
有冇巴絲係韓國紋

有冇聽過black moon?
我見佢收得好平
但唔知好唔好
有無人紋過jimmy yuen 想做過mandala

今日紋左但唔係mandala
有冇聽過black moon?
我見佢收得好平
但唔知好唔好

某程度我覺得價錢同質素係成正比

咩價位?

巴打紋左支箭
約左搵cemma 紋
好緊張
有冇巴打搵過佢?
手工好唔好

其實佢叫Emma C係姓
香港好出名既潑墨女紋身師 第二個紋身師同我講
手勢好好我覺得 會再搵佢紋
有冇巴打紋過noiselee
5月有promote又好似幾靚咁
有冇巴打紋過noiselee
5月有promote又好似幾靚咁

好撚垃圾下喎
第一個紋身想紋前臂
有冇邊個師傅介紹
價錢2000內

呢個真係無錯
利申 手臂紋得唔係自己最想要嘅嘢
係因為貪平
下個月去台北 有冇紋身師推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞