召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
我以前未有紋身嗰陣,成日都會上ig睇#tattoohk,大概係兩年前 見到一幅真係好靚好觸動到我,嗰陣時唔記得cap圖之後就再搵唔返啦,希望可以各位巴絲可以幫下我睇吓有冇見過個張相,張相係個事主去船P望住個海影架,佢背脊有好大個字,仲要係專登紋到歪左架,我都知道機會好渺茫,但都希望博一博單車都變摩托

當年係tattoo temple 紋
紋身師係華仔 ig : wawong0201
佢已經無係tattoo temple 好多年,佢而家自己做
同埋唔再做毛筆了,佢做dot work (我右腳都係佢)
你有興趣可以搵佢,非常出色

佢真係識寫毛筆字,同埋係跟返肌肉結構所以要打斜

最後好多謝你讚賞,我話返比佢知

PS - 唔係船P
新鮮滾熱辣

麥浚龍巴打受唔受溝

你巴定c

真絲

做住朋友先得唔得

仲要有靚手?

比你揸我波絲打話not bad

可惜身為女仔我對手好醜

麥浚龍巴打受唔受溝

你巴定c

真絲

做住朋友先得唔得

仲要有靚手?

可惜身為女仔我對手好醜

男仔好少睇女仔隻手🤔
lm先

你巴定c

真絲

做住朋友先得唔得

仲要有靚手?

可惜身為女仔我對手好醜

男仔好少睇女仔隻手🤔

咁你會唔會睇
想問下呢個post/之前高登post有無開telegram group?想入 過左黎呢邊好似無咩人

同問
有無人有留意tattooist_nini架

搵過佢紋

佢紋得好唔好 你自己比圖佢?

之前係59駐店 我同佢講想紋既野 佢即場畫然後同妳改下咁 紋得幾好 有機會會搵返佢紋

搵過佢紋

之前係59駐店 我同佢講想紋既野 佢即場畫然後同妳改下咁 紋得幾好 有機會會搵返佢紋

好 決定搵佢紋
紋之前紋身師會唔會幫你check下你既皮膚是否啱紋?
我驚過敏個啲

同問
利申 有濕疹 諗緊呢世人係咪都無得紋身
我驚過敏個啲

同問

好嚴重?

原來你就係文哥 久仰大名

搵過佢紋

好 決定搵佢紋

飛去韓國??
我驚過敏個啲

同問

好嚴重?

皮膚好易就乾同敏感,成日痕
我驚過敏個啲

同問

好嚴重?

算啦我既皮膚異於常人
欣賞下各位巴絲打既紋身已經足夠

原來你就係文哥 久仰大名

叫我文仔
係呢個post 講返紋身ok?
揾人交配啊揾手打j啊手交啊主婦手啊乜乜柒柒去返隔離post 或者去5p啦
係呢個post 講返紋身ok?
揾人交配啊揾手打j啊手交啊主婦手啊乜乜柒柒去返隔離post 或者去5p啦

啱呀
我驚過敏個啲

同問

好嚴重?

算啦我既皮膚異於常人

忍住唔r,皮膚好啲就去紋
我驚過敏個啲

同問

好嚴重?

算啦我既皮膚異於常人

我都敏感
紋之前都冇考慮過會敏感呢個問題,到d圖附近開始生瘡先意識到,但已經太遲 ,如果再keep住生會去睇皮膚科

搵過佢紋

好 決定搵佢紋

飛去韓國??

遲下應該去韓國 順便搵佢紋囉

搵過佢紋

好 決定搵佢紋

飛去韓國??

話說你紋左幾錢?
有冇人試過搵啲學徒紋?
其實好多啲圖都好靚,但又怕佢紋出黎唔係個圖咁靚
有冇人試過搵啲學徒紋?
其實好多啲圖都好靚,但又怕佢紋出黎唔係個圖咁靚

有D好平有D好貴 所以好懷疑平嗰D質素

搵過佢紋

好 決定搵佢紋

飛去韓國??

話說你紋左幾錢?

3000左右唔係好記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞