召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
尋晚紋左我人生第一個紋身
個size 比我想像中大
但幾滿意yeeki 呢個紋身師

葉?

葉?

係阿

葉?

係阿

真係幾大

葉?

係阿

真係幾大

但您覺得靚唔靚? 我想知人地點睇

葉?

係阿

真係幾大

幾靚 有咩意思?

葉?

係阿

真係幾大

幾靚 有咩意思?

其實無乜特別意思 只係因為鐘意
睇左第一版 話紋line art搵Keno Lee
但係黎緊佢12月先番黎 咁有無其他推介?
我想紋我嫲嫲叫我把聲既wave graph上我上胸 我知道大限將至 好唔捨得佢把聲
有無話呢d artpiece多數收幾錢?段鐘計定段size計係咪由紋身師話事?

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱

gagama都不錯
我2月紋左個 甩哂所有蕉之後發現有一點/2點冇色 唔知係甩得勁得制定師父上漏色
依家搵返師父問會唔會好怪 因為都過左兩個月

葉?

係阿

真係幾大

幾靚 有咩意思?

其實無乜特別意思 只係因為鐘意

我想紋我嫲嫲叫我把聲既wave graph上我上胸 我知道大限將至 好唔捨得佢把聲
有無話呢d artpiece多數收幾錢?段鐘計定段size計係咪由紋身師話事?

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱

gagama都不錯

Keno同jimmy 我都有搵過佢地紋 好正
我紋果陣就Jimmy計鐘 keno計圖
其他果3個都好 你睇下佢地ig d風格岩唔岩你
之後搵佢地傾 要約當面同佢地傾 因為好多野靠WhatsApp 傾唔到
有無巴打紋過頭
儲錢10月紋身展
新手留名,因為近呢一兩年既經歷好想紋身警惕自己
利申冇紋身

左圖就係一間SESEN TATTO到紋...屌鳩佢啲圓位啊直線啊勁肉酸
最後去左YEEKI到紋左隻右手....今個星期二終於搵YEEKI執埋右手...真係靚好多

我星期二比YEEKI執完一劑......隻右手已經忍唔住BOOK左9月再紋

利申 YEEKI FANS

Yeeki人靚紋身又正

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱

gagama都不錯

Gagama唔撚掂!名過於實!
我2月紋左個 甩哂所有蕉之後發現有一點/2點冇色 唔知係甩得勁得制定師父上漏色
依家搵返師父問會唔會好怪 因為都過左兩個月

我都係有一點冇色
仲要我係香港紋 但我宜家係外國⋯⋯
Lm

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱

gagama都不錯

點解咁講? 我搵佢紋左 不過佢個人好冇交帶。。。。
見到上面有人問blackmoon
我第二個紋身係個到紋 個人認為佢紋得好有heart 佢會不停問您o唔ok 不過我淨係紋字 時間唔長 唔係好痛

第一個紋身係自己姓氏第一個英文字母 呢個對自己幾有意思

同埋聽朋友講部份紋身師係好鄙視小清新既紋身師 因為唔係主流風格

利申 下個想紋白色幾何圖形係脊髓位

再利申 紋左2個身都未敢同屋企人講
見到上面有人問blackmoon
我第二個紋身係個到紋 個人認為佢紋得好有heart 佢會不停問您o唔ok 不過我淨係紋字 時間唔長 唔係好痛

第一個紋身係自己姓氏第一個英文字母 呢個對自己幾有意思

同埋聽朋友講部份紋身師係好鄙視小清新既紋身師 因為唔係主流風格

利申 下個想紋白色幾何圖形係脊髓位

再利申 紋左2個身都未敢同屋企人講

白色你幾個月玩完
[url]
如果想紋呢種應該搵邊個? [/url]

如果想紋呢種應該搵邊個?

即係圖騰類型

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱

gagama都不錯

點解咁講? 我搵佢紋左 不過佢個人好冇交帶。。。。

唔係掛 點解唔掂呀
我都book左佢紋比撚哂訂
你話佢無交帶係咪因爲佢有時唔覆WhatsApp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞