召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
未紋過 想紋 lm
睇左第一版 話紋line art搵Keno Lee
但係黎緊佢12月先番黎 咁有無其他推介?
我想紋我嫲嫲叫我把聲既wave graph上我上胸 我知道大限將至 好唔捨得佢把聲
有無話呢d artpiece多數收幾錢?段鐘計定段size計係咪由紋身師話事?

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱
想問下大家old school 邊度紋好?
紋左喺後下腰1年幾
呢半年周不時會摸到紋身有啲位置凸起左
仲有d 痕
有冇巴絲都有咁既情況

你呢啲叫做紋傷左
師父手勢唔好 無得救架喇
紋左一個紋身係手臂兩月,發現d填左既顏色既部份,好似填顏色未填滿咁一躂躂,點解會咁?

我個時結焦都冇咩特別,都係自然脫落。
有冇人有呢個情況?
留名先
全身上下有6個紋身
大部份都喺搵Karl紋,big sammy紋
Karl手功唔錯,但有時紋得太急好撚痛
Big sammy就覺得唔夠色咁,復原之後d色比較淡

我成隻右手都係karl
係連登未推過POST, 入黎推下先
如果第時想做救護 係咪最好入咗職先紋?
睇左第一版 話紋line art搵Keno Lee
但係黎緊佢12月先番黎 咁有無其他推介?
我想紋我嫲嫲叫我把聲既wave graph上我上胸 我知道大限將至 好唔捨得佢把聲
有無話呢d artpiece多數收幾錢?段鐘計定段size計係咪由紋身師話事?

Babyshoe
Jimmy Yuen
Yeeki

呢3個你睇下啱唔啱

thanks a lot
https://www.instagram.com/p/BTG62dCl-4G/

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐
留名先
全身上下有6個紋身
大部份都喺搵Karl紋,big sammy紋
Karl手功唔錯,但有時紋得太急好撚痛
Big sammy就覺得唔夠色咁,復原之後d色比較淡

我成隻右手都係karl

巴打喺朗豪坊見過你幾次啦
啊森一族
https://www.instagram.com/p/BTG62dCl-4G/

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

59個人覺得唔值呢個價

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

59個人覺得唔值呢個價

但59算喺平又出名個班
今日終於紋左第一個紋身
係手臂內側
紋個時個感覺幾特別

可唔可以share 下 我都諗住紋係手臂內側
今日終於紋左第一個紋身
係手臂內側
紋個時個感覺幾特別

可唔可以share 下 會唔會好痛 我都諗住紋係手臂內側

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

59個人覺得唔值呢個價

但59算喺平又出名個班

得罪講句 佢的確係貴左啲
今日終於紋左第一個紋身
係手臂內側
紋個時個感覺幾特別

內側你預會又痹又痛,但我上次內側上影,
隻手擺高冇血到,結果完全冇感覺 (ps.好似你訓教壓住隻手控制唔到咁
禮拜一紋完第一個紋身
啱啱已經book左第間紋多三個
好想塞滿啲位佢

好快會上癮

我都係 上星期第一次紋 紋左一對之後 已經book左今日炸上臂

想問炸既時候係咪要一次過諗曬全部公仔擺位
今日終於紋左第一個紋身
係手臂內側
紋個時個感覺幾特別

內側你預會又痹又痛,但我上次內側上影,
隻手擺高冇血到,結果完全冇感覺 (ps.好似你訓教壓住隻手控制唔到咁

我紋個時係有d位勁痛 有d冇感覺
不過我冇望住佢紋
所以唔知咩位痛
我係一路睇戲一路紋
禮拜一紋完第一個紋身
好想塞滿啲位佢

好快會上癮

我都係 上星期第一次紋 紋左一對之後 已經book左今日炸上臂

我一開始就喺無,之後好後悔
禮拜一紋完第一個紋身
好想塞滿啲位佢

好快會上癮

通常炸係咪個客自己design翻
禮拜一紋完第一個紋身
好想塞滿啲位佢

好快會上癮

主題圖案都喺個你嘅概念嚟,之後好多都喺個紋身師自由發揮
我就比較鍾意俾佢自由發揮
禮拜一紋完第一個紋身
好想塞滿啲位佢

好快會上癮

一個紋身師炸曬?會唔會比幾個師傅紋

好快會上癮

一個紋身師炸曬?會唔會比幾個師傅紋

我比較鍾意統一多D
一隻手一個師傅炸咁

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

轉左呢個名有時認唔到你

宜家真係屌佢地睇第一頁都廢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞