召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
想問一下有無d 只hold 到一個月ge 紋身?

本身想紋字但怕屋企人接受唔到(非常封建)
想整個做試下水溫

印水紙 同埋外國有啲新野 可以keep到一排

有無得custom made?
因為我仲想試埋字體 lol

見過有 不過貴啲
你要自己google搵下
有冇巴絲有搵過/留意韓國既纹身師Gara_tattooer? 佢紋個d骷髗骨好正 係咪要直接contact佢or等佢黎香港先得?或者香港有冇類似style既纹身師可介紹?thanks thanks

搵過韓國人紋 不過都係等佢地黎hk做guest先會
你去韓國旅行都可以搵佢地紋 平啲
有冇紋開old school嘅巴打推薦下啲紋身師

59 lo

59 lo

ngaiii
有冇巴絲係泰國紋過身?
唔係想紋符個啲
男仔想喺鎖骨紋一句英文句子,
巴絲打有冇推介。
新鮮紋咗個, 但guestspot做佢冇藥膏俾
幾年前第一次紋有藥膏, 而家我屋企得凡士林
但有人話凡士林麻麻你地用咩?

利申爬咗第一頁復原篇但好似冇specify(?
先唔該各位

BALM 同h2ocean 用過都幾好

幾年前處女身,北京魂
阿Jan手畫真係一流,idea又夠darkness 味道

勿相認

BALM 同h2ocean 用過都幾好

thanks
有冇巴絲搵過nadi紋背,黎緊想去韓國搵佢
大陸紋身有無邊間推介

想整個做試下水溫

henna 我幫你畫
大陸紋身有無邊間推介

大陸平個D好少自己畫圖
多數上網直接copy

想整個做試下水溫

henna 我幫你畫

有興趣

小弟既紋身
勿相認
有冇人係英國紋過 有冇推介

小弟既紋身
勿相認

紋咗幾錢

小弟既紋身
勿相認

紋咗幾錢

Btw
好靚

小弟既紋身
勿相認

紋咗幾錢

Btw
好靚

4300 好心痛 不過覺得值嘅 freehand黎

小弟既紋身
勿相認

紋咗幾錢

Btw
好靚

4300 好心痛 不過覺得值嘅 freehand黎

好靚
我今日都紋左係呢個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞