召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
有冇人紋過cemma ?

hi

O5ok ?
巴打紋左咩
有冇人紋過cemma ?

hi

O5ok ?
巴打紋左咩

非常ok 會再搵佢 唔講自爆
第一個想搵 yeeki紋 洗唔洗排好耐
我想問有冇巴打搵過bigsammy
小弟想整埋隻前臂 想知大概咩價位

你碌上少少咪見到囉
我想問下有冇巴絲都會咁 紋紅色上身 就算好返曬但係間唔中都會痕

心動不如行動

心動不如行動

個流程係點 毒撚咩都唔識
我想問下有冇巴絲都會咁 紋紅色上身 就算好返曬但係間唔中都會痕

又好似冇乜野 你對紅色敏感

心動不如行動

個流程係點 毒撚咩都唔識

係佢ig搵contact, whatsapp佢問.

我都有 不過唔知係濕疹定敏感 太痕咪去買藥膏搽

紅色係會易痕好似
好想紋注連繩

我紋完第一個返到屋企比阿媽見到,佢話一個就夠啦,唔好再紋,但一個又點會夠

咩係注連繩?

紅色係會易痕好似

我問返個紋身師 佢話亞洲人個皮膚對紅色會敏感啲

紅色係會易痕好似

我問返個紋身師 佢話亞洲人個皮膚對紅色會敏感啲

我個心臟紅色都有時會少少痕
59常客
睇黎呢排好多人去搵大Sammy

有無巴打知 香港邊度有得賣ink renu?
有無巴絲上過紋藝復興
紋左5個~

有無巴打知 香港邊度有得賣ink renu?

右面果個有乜用
aficionado個網好似有
紋咗一個大係前臂成日想紋埋其他空白咗嘅位置
但太多諗頭仲未決定到
之前搵返59紋,諗緊再搵返佢定轉第二個試下好
如果去台灣見到啲紋身鋪啲圖案啱feel,有意思,就咁同佢講就得?佢會唔會覺得我未諗清楚
如果去台灣見到啲紋身鋪啲圖案啱feel,有意思,就咁同佢講就得?佢會唔會覺得我未諗清楚

係 有咩改動可以同佢講
唔會覺得你未諗清楚 紋身展都係咁的
我想問下有無人搵過mirmanda紋身
紋費如何 睇岩個紋身

前幾日岩岩搵完佢紋 好細心 好靚女
紋左一對手掌心咁上下大小 $6000
紋得都好快手 一對唔洗三個鐘
如果你想紋動物 我一定係推介佢 真係紋到神態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞