召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
第三日
好撚痕呀
有冇人試過泡菜greem tattoo
留名跟進,第二個紋身,想問一句英文,唔知有無咩推薦

有咩英文唔識

問啦

有咩英文唔識

問啦

打錯字, 紋英文,有無師傅推薦
有冇紋寵物樣靚既師傅介紹
求推介?第一頁咪有囉 係要做伸手黨
咁要第一頁要黎把撚呀?乜撚嘢都要問

睇完就係冇一個岩 問下遮 唔好意思囉

自己上ig搵啦柒頭
宜家隻左手前臂內紋左隻小丑 黑暗騎士嗰個
想喺外面紋隻新既小丑女
煩緊會唔會好唔夾
宜家隻左手前臂內紋左隻小丑 黑暗騎士嗰個
想喺外面紋隻新既小丑女
煩緊會唔會好唔夾

圖呢

你搵清楚先再上黎啦

起碼都要了解清楚自己想要咩style先啦
岩岩炸完隻手
想問我做地盤經常出汗又多塵怕唔怕?
同埋都經常整損隻手 會唔會花

頭果幾日包住佢先開工,未甩哂蕉損應該有機會花,好返哂唔係傷得好勁勁應該無野,仲有圖呢
利申 炸左手既地盤佬

炸左手既廚房佬

有冇巴打知呢種彩色紋身叫咩style?感覺唔似係old school或者new school嗰種
好想兩條手臂炸呢種

識貨,Agger my idol

仲有我d紋身都好型

有冇人知邊度有得紋呢種style? 想紋呢種

有冇巴打知呢種彩色紋身叫咩style?感覺唔似係old school或者new school嗰種
好想兩條手臂炸呢種

識貨,Agger my idol

仲有我d紋身都好型

有冇人知邊度有得紋呢種style? 想紋呢種

問下karl,想紋相似既

都唔知有冇睇過
第一頁有齊晒大部香港出名既師傅都搵唔到
香港幫你唔到
去外國紋啦

今日紋

今日紋

今日紋

原來係你

上星期紋
好痕
宜家兩邊半胛都紋曬 好想接埋個前臂

上星期紋
好痕

上星期紋
好痕

紋左幾錢

ig見到,原來係巴打嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞