召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
59真係好唔好咩?點解你地好似唔係好鐘意既

紋身個人口味黎既 紋係你身 你自己鍾意就得
不過我就麻麻地

紋左個靚身都大家分享下
搵Matt紋心口,
佢上黑色個支槍痛到痴線
好彩佢都好快手,4個鐘搞掂
p.s. 勿相認

我都搵左MATT紋
3個鐘已經痛到我面容扭曲
有冇巴絲試過一次紋哂成個背脊?
可唔可以分享下
同埋想問下紋哂成個背脊大概會要幾錢?會唔會over20000?

ELECTRIC PICK
黎緊會去韓國約左紋身
大家對韓式紋身點睇
黎緊會去韓國約左紋身
大家對韓式紋身點睇

好幼線嗰類?

佢仲有係香港做?

上個星期六紋 我好中意依類美式old schools style 想紋到成手都係
Btw 咁影有啲柒

Old school 邊到紋?

Manjuk
約左blackmoon下星期三紋背脊
無同屋企人講 反正著衫遮到唔影響揾工我覺得無野

要紋隻跟我一世既車厘龜喇

佢仲有係香港做?

係台灣而家

blackmoon
黎緊去韓國紋,諗緊搵dokgoloco 定nadi 好,有冇巴絲比比意見

blackmoon

因為見佢紋隻Winnie the pooh都ok
想紋字有無邊間好? 睇過哂第一頁都好似唔太岩自己

巴打們點睇yeeki ?

利申兩個都係yeeki紋!

果陣紋完第一個就book定第二個,第二個完就book左9月紋第三個

Yeeki啲圖我都好鍾意 btw靚媽紋身師

心口係搵yeeki炸
個陣佢仲未有bb 講緊我year3個陣
但因為佢啲線都幾幼 有啲位會化

自己本身鍾意直線幾何呢啲圖 好鍾意佢啲style 我都想搵佢紋

不過book佢要等三幾個月!仲要whatsapp唔係成 日覆

啱啱睇真啲巴打個圖
應該好易化 啲線仲幼過我個啲

其實係左粗右幼!yeeki話比返個強烈對比會好睇!
不過我真係好鐘意佢.......啲風格....化就搵佢補色啦唯有

幼果邊係由冇野紋上去!粗果邊係比個仆街師傅紋衰左yeeki改既

上個星期六紋 我好中意依類美式old schools style 想紋到成手都係
Btw 咁影有啲柒

Old school 邊到紋?

Manjuk

下個月炸old school手

地盤佬品味一樣

blackmoon

本來諗住搵呢間野紋字
但上網見啲評語麻麻地所以都費事去呢度紋
想紋字有無邊間好? 睇過哂第一頁都好似唔太岩自己

追post唔該

blackmoon

咁都ok
睇下佢有隻獅子先 紋到好撚核突 貼錢都唔搵佢
我想問係手臂紋佛頭有無問題?朋友依家紋緊

想有咩問題?宗教信仰?

都已經紋緊啦

想有咩問題?宗教信仰?

如果有信耶教呢?我諗佢唔係好誠心個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞