召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
想問一下有無d 只hold 到一個月ge 紋身?

本身想紋字但怕屋企人接受唔到(非常封建)
想整個做試下水溫

印水紙 同埋外國有啲新野 可以keep到一排

henna 我幫你畫

tg: Willevorstellung
點解冇人提韓國師父Woo黎香港
佢啲野正到癲 極有創意
Btw 已book

3年前已經搵左佢紋
個陣palm size收緊2500
遲啲會搵佢老婆紋

佢收緊palm size 2800up
不過我有樣唔鐘意係佢建議我選的佢紋過個啲圖

紋過 唔係好得喎
flash就話ok 最好就梗係custom

係啊,佢一開波Email咁講咖,但我堅持要custom,佢話會試下畫

下⋯⋯ 咁濕鳩
點解冇人提韓國師父Woo黎香港
佢啲野正到癲 極有創意
Btw 已book

3年前已經搵左佢紋
個陣palm size收緊2500
遲啲會搵佢老婆紋

佢收緊palm size 2800up
不過我有樣唔鐘意係佢建議我選的佢紋過個啲圖

紋過 唔係好得喎
flash就話ok 最好就梗係custom

係啊,佢一開波Email咁講咖,但我堅持要custom,佢話會試下畫

下⋯⋯ 咁濕鳩

你睇下佢ig就知

勿相認 紋左幾個月了 好滿意

稻荷神🙈?
靚喎~紋咗3次
想問一下有無d 只hold 到一個月ge 紋身?

本身想紋字但怕屋企人接受唔到(非常封建)
想整個做試下水溫

印水紙 同埋外國有啲新野 可以keep到一排

henna 我幫你畫

tg: Willevorstellung

我可唔可以都試henna
點睇gagama, puiyee同mirmanda

勿相認 紋左幾個月了 好滿意

ki

第一個
YNWA

第一個
YNWA

London 有無邊間紋身有信譽同好?
我搵唔到一個專精紋new school /old school style 既紋身師
有冇巴絲推介

呢兩隻style可以講到好廣
你exactly要啲乜先?

Colourful 啲
線條突出 同簡單既圖咁

係咪要香港

Yes

Jcpotattooer
態度好 有交帶

Ig: Joshlee.ink ok架
我都搵過佢紋old skool野
有冇book過Friday's tattoo嘅wang?
啲野好靚
會唔會話等好耐或者開天價?
啲野好靚

踩上去問下啦,好似都要半年,價就唔清楚
啲野好靚

Send左email過去2日都重未覆啊 好鬼心急
啲野好靚

Send左email過去2日都重未覆啊 好鬼心急

send去fb問會快啲, 之前問過, $1500/hr
想紋字喺手腕
而家仲十五十六緊
想紋字喺手腕
而家仲十五十六緊

呢D野真係唔洗急
我有念頭到真係紋都好幾年
確定自己係真係想紋而唔係一時心痕想去紋就得
尋日去左紋第一個紋身

紋左響二頭肌內側

去左墨子紋身搵Jayers徒弟Lexi紋

圖,後補
香港有邊到紋polynesian好?
其實紋身係唔係紋番同一個style好
本身去左59紋左個小提琴想係側邊紋多小小
係手臂位
係手臂位

一定係同STYLE好啲
利申 左腳全部OLDSCHOOL
留名

想紋呢個圖巴打們有無師傅推介邊個正?
wang from friday?
cemma?

成手黑色未紋過彩色
想紋個全黑色幾何圖,scale唔大,palm size
有冇邊位師傅做過見香港少呢啲嘢,
紋開嗰個師傅又冇做過呢啲work
費事問佢做唔做,好似九唔搭八咁
係手臂位

一定係同STYLE好啲
利申 左腳全部OLDSCHOOL

有冇得睇下參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞