召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
想紋係耳窩,呢啲位係咪比較難紋
想問下邊間紋個「家」字係靚嫁?
似書法咁既 想紋右胸
同埋想紋箭既紋身
類似印第安既風格
同埋有無巴打知箭有咩意思?
有無巴打紋過羅馬數字?
利申未紋過 想記念家人
有無巴打紋過羅馬數字?
利申未紋過 想記念家人

羅馬數字好普遍 啲人十年前已經係咁紋
有無巴打紋過羅馬數字?
利申未紋過 想記念家人

唔該巴打 雖則普通咁有無話邊個紋身師紋呢種較好? 有爬文但我歸立唔到我想紋果隻字體係咩style

想呢隻字體 唔該晒各位
有無巴打紋過羅馬數字?
利申未紋過 想記念家人

唔該巴打 雖則普通咁有無話邊個紋身師紋呢種較好? 有爬文但我歸立唔到我想紋果隻字體係咩style

想呢隻字體 唔該晒各位

綜合解答下紋字嘅問題

無論你想紋英文俄文羅馬字法文呢d (不包中文日文書法)
普通簡單紋一個固定字型 不包含圖 例如呢位巴打咁 就唔會歸納做一個style 每個紋身師都可以做 只不過唔係個個都做

呢個時候 你就可以搵下佢地ig 只要見到佢近1,2年 有做過字 就可以問

但我覺得有一點要留意 宜家好多師傅都交比學徒做字 質素參差 有啲連線都未做得好 出到黎就好核突
有無巴打紋過羅馬數字?
利申未紋過 想記念家人

想呢隻字體 唔該晒各位

綜合解答下紋字嘅問題

普通簡單紋一個固定字型 不包含圖 例如呢位巴打咁 就唔會歸納做一個style 每個紋身師都可以做 只不過唔係個個都做

呢個時候 你就可以搵下佢地ig 只要見到佢近1,2年 有做過字 就可以問

但我覺得有一點要留意 宜家好多師傅都交比學徒做字 質素參差 有啲連線都未做得好 出到黎就好核突

明白晒 唔該巴打 至於字體方面我再直接send幅圖比佢?
Btw出名嘅師傅又怕佢做大左呢d普通野會比徒弟做 唔出名果d又怕佢技術差

所以各位巴絲如果紋過不妨分享下
有無巴打紋過羅馬數字?
利申未紋過 想記念家人

想呢隻字體 唔該晒各位

綜合解答下紋字嘅問題

明白晒 唔該巴打 至於字體方面我再直接send幅圖比佢?
Btw出名嘅師傅又怕佢做大左呢d普通野會比徒弟做 唔出名果d又怕佢技術差

所以各位巴絲如果紋過不妨分享下

直接send幅圖最易明
我自己好耐無紋字 等其他巴絲介紹
有無巴絲打搵過Reeve?
邊個師父紋動物ok?
想紋屋企隻寵物
我2月紋左個 甩哂所有蕉之後發現有一點/2點冇色 唔知係甩得勁得制定師父上漏色
依家搵返師父問會唔會好怪 因為都過左兩個月

有冇人可以解答下
我2月紋左個 甩哂所有蕉之後發現有一點/2點冇色 唔知係甩得勁得制定師父上漏色

有冇人可以解答下

如果你覺得好影響就問下佢
有時佢枝針落得淺就會咁

有冇人可以解答下

有時佢枝針落得淺就會咁

如果搵第二個師傅紋第二個紋身時 叫佢補兩下得唔得

有冇人可以解答下

有時佢枝針落得淺就會咁

如果搵第二個師傅紋第二個紋身時 叫佢補兩下得唔得

都得嘅 你咪問下佢
想紋文青字體 邊間又平又推薦?

點樣為之文青..

點樣為之文青..

係咪又幼線又潦草嗰啲
本身有糖尿, 傷口難埋口d
係咪唔應該紋? 有無其他巴打有類似情況
腹部紋一個中文書法難唔難
想問一下有無d 只hold 到一個月ge 紋身?

本身想紋字但怕屋企人接受唔到(非常封建)
想整個做試下水溫
腹部紋一個中文書法難唔難

要睇幾大 詳情問返紋身師最好

想整個做試下水溫

印水紙 同埋外國有啲新野 可以keep到一排

想整個做試下水溫

印水紙 同埋外國有啲新野 可以keep到一排

有無得custom made?
因為我仲想試埋字體 lol
有冇巴絲有搵過/留意韓國既纹身師Gara_tattooer? 佢紋個d骷髗骨好正 係咪要直接contact佢or等佢黎香港先得?或者香港有冇類似style既纹身師可介紹?thanks thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞