召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
有冇邊位巴絲改過紋身?想搵人改改

我改左 搵左墨子有個guest 叫mark 俄佬黎 唔知走左未 好細心又Nice紋得幾好 你上墨子fb 會搵到我個紋身

巴打改到炸手但我睇唔明係咩圖案同埋你改咗幾錢?
紋完手腕,破完處過後其實又覺得唔算痛
跟住依家好想紋手指側
但我驚好快化

我都諗住紋手腕
之前紋背脊覺得唔多痛
可能因為我紋幾個數字同埋個範圍又細

紋3個鐘你就會
紋完手腕,破完處過後其實又覺得唔算痛
跟住依家好想紋手指側
但我驚好快化

我都諗住紋手腕
之前紋背脊覺得唔多痛
可能因為我紋幾個數字同埋個範圍又細

紋3個鐘你就會

捱到3個幾鐘咪知咩事
做緊功課去邊紋第二個紋身
手臂內側係唔係好痛?
手臂內側係唔係好痛?

我第一個紋身就係手臂二頭肌內側。

初頭好痛。要咬住紙巾

半路係痺多過痛

利申:好怕打針抽血勁怕痛,但我都忍到紋身既痛
手臂內側係唔係好痛?

睇你紋咩,字好快
手臂內側係唔係好痛?

睇你紋咩,字好快

六個半鐘炸手表示輕鬆
手臂內側係唔係好痛?

我第一個紋身就係手臂二頭肌內側。

初頭好痛。要咬住紙巾

半路係痺多過痛

利申:好怕打針抽血勁怕痛,但我都忍到紋身既痛

Btw我覺得呢啲位一定要有返咁上下肌肉先靚
最近開始想紋一個係背脊 但淨係諗左想表達啲咩 自己本身無咩創意 所以想搵個紋身師係唔介意幫我設計 字/圖都無問題
想接觸左先 會再慢慢諗清楚係咪真係要紋
最近開始想紋一個係背脊 但淨係諗左想表達啲咩 自己本身無咩創意 所以想搵個紋身師係唔介意幫我設計 字/圖都無問題

咁你咪睇下想要咩style 要搵紋身師囉⋯⋯

咁你咪睇下想要咩style 搵紋身師囉⋯⋯

咁你咪睇下想要咩style 搵紋身師囉⋯⋯

頭先大概睇左唔同風格 會偏向黑灰寫實

紋左個靚身都大家分享下
搵Matt紋心口,
佢上黑色個支槍痛到痴線
好彩佢都好快手,4個鐘搞掂
p.s. 勿相認

紋左個靚身都大家分享下
搵Matt紋心口,
佢上黑色個支槍痛到痴線
好彩佢都好快手,4個鐘搞掂
p.s. 勿相認

巴打點睇59啲圖

巴打們點睇yeeki ?

利申兩個都係yeeki紋!

果陣紋完第一個就book定第二個,第二個完就book左9月紋第三個

果陣紋完第一個就book定第二個,第二個完就book左9月紋第三個

Yeeki啲圖我都好鍾意 btw靚媽紋身師

心口係搵yeeki炸
個陣佢仲未有bb 講緊我year3個陣
但因為佢啲線都幾幼 有啲位會化

心口係搵yeeki炸

自己本身鍾意直線幾何呢啲圖 好鍾意佢啲style 我都想搵佢紋

我係佢超級fans 紋左第一個就停唔到! 不過佢真係好正

心口係搵yeeki炸

自己本身鍾意直線幾何呢啲圖 好鍾意佢啲style 我都想搵佢紋

不過book佢要等三幾個月!仲要whatsapp唔係成 日覆

心口係搵yeeki炸

不過book佢要等三幾個月!仲要whatsapp唔係成 日覆

啱啱睇真啲巴打個圖
應該好易化 啲線仲幼過我個啲

上個星期六紋 我好中意依類美式old schools style 想紋到成手都係
Btw 咁影有啲柒
59真係好唔好咩?點解你地好似唔係好鐘意既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞