召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
其實紋身係唔係紋番同一個style好
本身去左59紋左個小提琴想係側邊紋多小小
係手臂位

一定係同STYLE好啲
利申 左腳全部OLDSCHOOL

有冇得睇下參考下

會自爆
最滿意既師父係韓國wan_tattooer
有無巴絲中意韓國nadi啲圖

好中意佢既風格 正到暈

香港有無類似既紋身師?
係手臂位

一定係同STYLE好啲

有冇得睇下參考下

會自爆

可以介紹2個比巴打
韓國 yongbin_888
日本 en_ddtw
係手臂位

一定係同STYLE好啲

有冇得睇下參考下

會自爆

可以介紹2個比巴打
日本 en_ddtw

如果要好似wan咁古怪
有scumboy666 同埋yeh5050
係手臂位

一定係同STYLE好啲

有冇得睇下參考下

會自爆

可以介紹2個比巴打
日本 en_ddtw

如果要好似wan咁古怪

正喎
今個月會搵woo紋
係手臂位

一定係同STYLE好啲

有冇得睇下參考下

會自爆

可以介紹2個比巴打
日本 en_ddtw

如果要好似wan咁古怪

正喎
今個月會搵woo紋

傾掂究竟custom定用佢之前啲圖未
係手臂位

一定係同STYLE好啲

有冇得睇下參考下

會自爆

可以介紹2個比巴打
日本 en_ddtw

如果要好似wan咁古怪

正喎
今個月會搵woo紋

佢淨係話會盡力試下畫,我比左second choice 係佢之前啲圖
炸左隻手呢家唔知返咩工好
有冇巴/絲打 有紋手臂內則

個日睇杜汶澤個節目見到幾吸引
有無D 類似o既可以睇下
有冇巴/絲打 有紋手臂內則

個日睇杜汶澤個節目見到幾吸引
有無D 類似o既可以睇下

漏左添
想問下有無邊個紋身師紋galaxy個類野靚
點睇d人未夠18歲就去紋身? 紋身師係咪真係唔會理
想問下有無邊個紋身師紋galaxy個類野靚

karl見佢以前做galaxy幾好
外國guest就david cote

唔會理你

唔會理你

應該話 唔會幫你紋先啱

on9

你個樣三十歲未會同你紋囉,又唔會問你拎身份證睇既,不過係咪真係諗清楚呀。18未當比個時間自己諗一先囉

你個樣三十歲未會同你紋囉,又唔會問你拎身份證睇既,不過係咪真係諗清楚呀。18未當比個時間自己諗一先囉

我見過有d人未夠18歲就紋,我就過18歲先會紋既費事後悔又犯法啦

唔會理你

應該話 唔會幫你紋先啱

我就係覺得好神奇

唔會理你

應該話 唔會幫你紋先啱

我就係覺得好神奇

有咩咁神奇

on9

後悔未

唔會理你

應該話 唔會幫你紋先啱

我就係覺得好神奇

有咩咁神奇

實有紋身師知你唔夠18都幫你紋
不過無職業操守既紋身師 你諗你啦

唔會理你

應該話 唔會幫你紋先啱

我就係覺得好神奇

有咩咁神奇

實有紋身師知你唔夠18都幫你紋
不過無職業操守既紋身師 你諗你啦

未夠18 腦純都未生齊 算撚數喇

唔好番啦
係手臂位

一定係同STYLE好啲

有冇得睇下參考下

會自爆

可以介紹2個比巴打
日本 en_ddtw

如果要好似wan咁古怪

正喎
今個月會搵woo紋

佢淨係話會盡力試下畫,我比左second choice 係佢之前啲圖

咁屈就就咪紋啦
唔想做乜要夾硬黎 貪名氣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞