召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
想問下香港有冇得紋Dr woo果種style ?
紋左三次 都係先斬後奏
同佢地講過好多次都唔畀
紋完鬧幾句第日無事
最緊要自己唔後悔同唔影響份工

我情況係 屌左兩句 然後好似乜事都冇發生過咁去飲茶

我都係,紋過腳
本身兩老睇野都唔太細心
阿媽較易接受呢啲算係潮流,老豆就守舊啲
我紋左係左腳
有日阿媽問我呢個係咪紋身,又話阿媽我份人開講7呀,唔會以貌取人,你因住你老豆呀
之後有次去拜山頂唔順太熱著短褲,老豆睇到,冇鬧既,係講左兩句又話唔好學啲人後悔呀,又話紋就易呀,洗要好多錢架
之後同兩老去泰國玩都係照露出黎,咩都冇講過,我唔信佢地睇唔到呀
紋左三次 都係先斬後奏
同佢地講過好多次都唔畀
紋完鬧幾句第日無事

我都係,紋過腳
本身兩老睇野都唔太細心
我紋左係左腳
有日阿媽問我呢個係咪紋身,又話阿媽我份人開呀,唔會以貌取人,你因住你老豆呀
之後有次去拜山頂唔順太熱著短褲,老豆睇到,冇鬧既,係講左兩句又話唔好學啲人後悔呀,又話紋就易呀,洗要好多錢架
之後同兩老去泰國玩都係照露出黎,咩都冇講過,我唔信佢地睇唔到呀
紋左三次 都係先斬後奏
同佢地講過好多次都唔畀
紋完鬧幾句第日無事

我都係,紋過腳
本身兩老睇野都唔太細心
我紋左係左腳
有日阿媽問我呢個係咪紋身,又話阿媽我份人開講7呀,唔會以貌取人,你因住你老豆呀

睇慣左就話知你
紋左三次 都係先斬後奏
同佢地講過好多次都唔畀
紋完鬧幾句第日無事

我都係,紋過腳
本身兩老睇野都唔太細心
我紋左係左腳

睇慣左就話知你

但我會再隔一排或者紋第2個位冇咁易比佢地睇到(本身第一個紋身係細圖,我打算左腳儲紋身)
雖然兩老應該冇咩微言,但費時再大規模去挑戰舊時代人既底線
曾經老豆問,點解紋身呢?
因為紋身痛苦,它是勇氣的證明。
因為紋身係持久,亦係表示對自己某d野的永生忠誠的證據。
更因為係非法,它使佢地永遠成為被放逐者。

香港合法㗎

香港合法㗎

世人眼中

除左非法個句,其實都值得抄下

好似啲MK語錄

好似啲MK語錄

我真係咁同屋企人咁講,但其實睇你係咪真誠咁面對件事ja

破處 唔該唔好相認
好想入行

破處 唔該唔好相認

我都好想紋呢種字體
想紋一組羅馬數字有冇邊個好介紹?

破處 唔該唔好相認

男定女 ?

破處 唔該唔好相認

男定女 ?

想問下藥膏3-4HR搽一次
但係要搽幾多日架
利申岩岩破處
想問下藥膏3-4HR搽一次
但係要搽幾多日架
利申岩岩破處

我搽到甩皮就無搽
好想紋注連繩

我紋完第一個返到屋企比阿媽見到,佢話一個就夠啦,唔好再紋,但一個又點會夠
好想紋注連繩

我紋完第一個返到屋企比阿媽見到,佢話一個就夠啦,唔好再紋,但一個又點會夠

咩係注連繩?
有冇人紋過cemma ?
想問下香港有冇得紋Dr woo果種style ?

搵yeeki 但dr woo用單針 無人做咁幼
有冇人紋過cemma ?

hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞