召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
https://www.instagram.com/p/BTG62dCl-4G/

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

59個人覺得唔值呢個價

但59算喺平又出名個班

得罪講句 佢的確係貴左啲

豐儉由人啦
如果鍾意都唔會care 價錢.

每個人價值觀都唔同,每個紋身師出黎既作品都係.

Joey Pang 收費都唔撚平,但我又好想搵佢整d 墨水落個身到
紋左一個紋身係手臂兩月,發現d填左既顏色既部份,好似填顏色未填滿咁一躂躂,點解會咁?

我個時結焦都冇咩特別,都係自然脫落。
有冇人有呢個情況?

有人知係咩原因嗎?
紋左一個紋身係手臂兩月,發現d填左既顏色既部份,好似填顏色未填滿咁一躂躂,點解會咁?

我個時結焦都冇咩特別,都係自然脫落。
有冇人有呢個情況?

有人知係咩原因嗎?

因為真係未填滿囉
搵返條友補色啦
想問下大家old school 邊度紋好?

點睇小清新
https://www.instagram.com/p/BTG62dCl-4G/

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

59個人覺得唔值呢個價

但59算喺平又出名個班

豐儉由人啦

Joey Pang 收費都唔撚平,但我又好想搵佢整d 墨水落個身到

59啲圖真心好一般 係coloring 叫做ok
我知59佢係做呢隻style 但你睇返karl 呀dave呀個d做new school睇得出佢畫功創意有係度 59成日啲flash都係卡通公仔照copy 綜合咁多野所以我先話59 set得貴

同意貴無所謂 要值

睇你想紋咩物體
點睇小清新

邊類係小清新

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

59個人覺得唔值呢個價

但59算喺平又出名個班

豐儉由人啦

59啲圖真心好一般 係coloring 叫做ok
我知59佢係做呢隻style 但你睇返karl 呀dave呀個d做new school睇得出佢畫功創意有係度 59成日啲flash都係卡通公仔照copy 綜合咁多野所以我先話59 set得貴

同意貴無所謂 要值

你明我明就得啦

第一頁啦
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新

皮膚白嘅女仔紋其實幾好睇

啱晒成日問班撚樣

我想出聲好耐

轉左呢個名有時認唔到你

宜家真係屌佢地睇第一頁都廢事

我唔係old school 人,對59紋身無意見
但好同意佢講的

而家好多伸手黨格價黨
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新

紋多d
越多小清新越好
清泉

劣幣驅逐良幣
一流
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新

紋多d
越多小清新越好
清泉

劣幣驅逐良幣
一流

不妨解釋下點解你覺得係劣幣驅良幣
定你唔中意嘅style就係劣幣
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新

紋多d
越多小清新越好
清泉

劣幣驅逐良幣
一流

質素低咪劣幣囉
不過你講緊邊啲人嘅小清新呀
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新

紋多d
越多小清新越好
清泉

劣幣驅逐良幣
一流

質素低咪劣幣囉
不過你講緊邊啲人嘅小清新呀

http://instagram.com/tattooist_banul
呢間好靚wo我覺得
好襯啲女仔
可能大家啲審美觀真係唔同就冇計啦
如果第時想做救護 係咪最好入咗職先紋?

我做護士都照紋
今日紋完 台北紋 貓頭
依個師父真係好寫實

額滿

有冇依種風格嘅師傅介紹?
我想問仲有無其他好似59嘅風格嘅鋪頭?
如果第時想做救護 係咪最好入咗職先紋?

我做護士都照紋

你紋係邊?
有無人知外國好興自已紋細圖案果d針叫咩名 之前見有人post過搵唔番
點睇小清新

邊類係小清新

垃圾小清新

紋多d
越多小清新越好
清泉

劣幣驅逐良幣
一流

我唔鐘意食中餐
唔代表中餐食物質素差

而家情況係食物質素狗也不屌

小清新一流
我都覺得小清新其實無咩問題
點解咁憎小清新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞