召喚所有紋身愛好者(2)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike
好想紋,19歲,屋企人都係唔比紋 外國讀書撚,好唔好唔理佢地照紋

我一開始屋企都唔比, 紋完返屋企佢地話下次唔好
利申:家教好嚴

我前日同兩老講左我紋左身
我老豆頂我個肺
我老母叫我去洗
冇嘈交 好似冇事發生過咁
但講真 理撚得佢地呀!
紋完個零禮拜 宜家係屋企打大赤"辣"都冇人理
想記錄自己去過邊啲國家 但諗唔到點紋先可以靚又低調又可以愈儲愈多得黎 唔似mark低野係本簿到嘅feel 完全無concept

每去一個地方喺當地紋一個

背隻紋個世界地圖 去過既地方就上色 慢慢填滿 9up
想記錄自己去過邊啲國家 但諗唔到點紋先可以靚又低調又可以愈儲愈多得黎 唔似mark低野係本簿到嘅feel 完全無concept

每去一個地方喺當地紋一個

背隻紋個世界地圖 去過既地方就上色 慢慢填滿 9up

呢種好common 唔介意撞都無問題嘅
Q版/美式是咪59好啲?
溫馨提示 唔好貪得意靚就去紋

我兩個半胛同拳頭 都係因為啲日式傳統靚先走去紋
溫馨提示 唔好貪得意靚就去紋

我兩個半胛同拳頭 都係因為啲日式傳統靚先走去紋

紋得靚 style襟睇我覺得無背後含義都可以接受
後悔紋過身同後悔呢個紋身又係兩回事
有冇巴打可以推介下
有邊位紋身師係擅長紋日本人動漫風格人物
因為我見多數都係寫實風格

例如邊個卡通人物?

類似係呢啲style
sor唔係好識表達
總之唔係寫實feel個啲

呢款好少見
但如果黑白好似你張圖咁 我覺得babyshoe ok
紋左三次 都係先斬後奏
同佢地講過好多次都唔畀
紋完鬧幾句第日無事
最緊要自己唔後悔同唔影響份工

其實以前諗過
每去一個地方就紋一句當地語言/方言嘅粗口

其實以前諗過

好似幾正

其實以前諗過

好似幾正

我黎緊去歐洲諗住咁做 但我紋都係紋自己想要既野 例如一句英文咁
不過都要去到先算 可能去到淆底
紋左三次 都係先斬後奏
同佢地講過好多次都唔畀
紋完鬧幾句第日無事
最緊要自己唔後悔同唔影響份工

我情況係 屌左兩句 然後好似乜事都冇發生過咁去飲茶

其實以前諗過

好似幾正

紋粗口
想像唔到紋臭閪老母雞喺身仲要多國語言

其實以前諗過

好似幾正

紋粗口

淨係屌字好幾正
有無人紋過李寧
價位如何

幾好

價位如何
諗住儲定錢八月紋
岩岩同59傾好 8號去紋 好緊張
紋身究竟紋唔紋到馬賽克

總共有4個紋身 黎緊想紋第5個
有冇咩毛筆字體推介
我都三個
兩個細英文 一個大起左手前
4月出到圖重帶個大紋左手上

其實以前諗過

好似幾正

紋粗口

淨係屌字好幾正

會唔會比當地人笑ga 我frd提議係每去一個地方就直接紋個一毫子咁細ge國家 慢慢草
唉我都唔知呀

總共有4個紋身 黎緊想紋第5個
有冇咩毛筆字體推介

幾靚

之前紋落的
小弟從來未紋過身
想問下香港會唔會紋到呢個 會唔會好貴?
如果紋得太細緻,d線太幼又密, 個紋身耐左d墨係皮膚下化開係咪會癲埋一舊咁架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞