[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
dpfilelist generator要唔要放埋落download folder到?
跟返現實 有拉邊既陣容都係好用d 433/4231呢d 分佈平均
唔洗 最緊要係d cpk係download folder入面
其實我唔建議用呢個方法 你做錯其中一步都有機會搞亂隻game
同埋一用左就玩唔到online
另外每次官方更新dlc 佢都會轉左個dpfilelist.bin 令你入既野失效
用sider始終方便d
控球定反攻好
wehk出咗喇?
未 但可以試下cypes
pes d ai走位係差d慢d奇怪d
一般我都建議揀反攻 起碼佢地肯多d跑前
咁如果我想抽cpk裡面既face出黎, 再用你個silder方法係咪好d?
可唔可以教我抽d face出黎
晏晝終於得閒開嚟玩 暫時覺得過癮過fifa
但想問啲球員係咪會再更新 玩ml阿狗見到藍斯個堆仲喺到冇新人玩
舊POST 第12,13頁我出過兩個教學 你自己睇返
https://lihkg.com/thread/1565796/page/12
你首先要係主頁果到揀設定 之後禁套用即時更新 咁你個edit save先會係最新轉會 之後先好開ml玩
啱啱更新咗 晏晝打咁耐要重新打過 唔該巴打先
嘩屌原來match day 用my club 個隊人踢
踢條撚咩
命運巴其實係咪官方駐港客戶服務經理
我上連登仲多過玩隻game 上黎吹下水仲開心過玩隻game
無錯 打機有得傾吓講吓先開心
命運巴可唔可以share獌既chong, 阿妓既wilock 同皇馬個日本仔俾我唔該
https://www.mediafire.com/file/n5pwskwh1r1atj0/faces.rar/file
用sider方式入
送埋巴塞新星Anssumane Fati比你
入左C字頭果個patch,有德甲,但未有真人。
多蒙特入面既曉姆斯都唔係真樣
德甲要靠本身game入面有既球員去整 所以好少真樣
好似Sancho同曉姆斯呢d就有
其他都係假人
pc版有個好消息 有方法將個gameplay還原返接近demo
但係又唔會好似demo果陣咁易玩
ai一樣會aggressive 係好事
foul就會似返demo多d 正式版少左好多foul同埋偏向ai得益
另外55波情況 正式版9成9係ai搶返贏 還原返接近demo之後個情況有改善
我已經test左幾場 demo果種感覺開始返黎
想問一問Myclub 雲端比賽會唔會扣球員簽約場數?
唔會 佢係係你冇入去myclub玩果陣個系統偷偷地幫你安排對戰
幫你賺下gp咁
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻咁臨訓set返啲正選出嚟先。
唔該晒你
點解我去你俾既link, 係咁彈廣告彈到都唔知click邊到download
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞