[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
MC即係上網同人連機打?
MC係其中一個主要線上模式,自己抽球員組球隊,網上對打。
ML,線下模式,經營管理一支球隊,打電腦,有聯賽、盃賽、轉會期、青年隊等等。
thanks巴打解釋
今晚課金搞埋啲patch先
因為pc正常係配xbox手制 咁入面d圖咪預設左係xbox手制
不過都唔影響你禁制 玩到就得啦
Pc買game可以上cdkey買 平好多
好 thanks 巴打
想問多句 係咪要搵地方dl左game先
去cdkeys買key之後入就ok?
去cdkey買左game先 普通版應該3舊水左右
之後佢會sd個email去你到 禁入面條link之後就會有條key出黎
最後copy條key去steam啟動就會開始download隻game
睇下Fifa fix唔fix得曬career mode堆bugs同埋ai唔防守任你跑果個問題
如果唔係今年offline玩pes係好d
明白
今晚搞 唔該巴打!
今年pes ml 好唔好玩? 有啲想轉會,但係咪冇真實球隊波衫?
入patch會搞得掂曬d波衫/logo 用幾分鐘就入得曬
post一開始有教點樣入返真實球衣
上網dl返就得
ML同career mode既分別 我第一頁有答過一位巴打 可以初步了解下
Pes劇本問題人人皆知
加強對面都算 削自己隊波係最不能接受
玩簡單d咪唔覺有劇本
問題係唔知邊場先黎劇本 較低左難度就場場都易
我玩到第四季
ai都未拎過一張黃牌
今年轉會玩返pes, 頂唔順fifa, 但要手動搞好多patch 嘢
https://www.pes-patch.com/2019/09/complete-option-file-pes-20-v2-by-rvgrapha-legends-bundesliga.html

我介紹依個patch for ps4

因為已經有齊德甲同經典人

大家可以試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞