[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
球場同電視直播個視角都會有時追唔切個波
+1
我用緊動態角鏡 但有d位都係怪怪地
我多數用球場果個視角再自己較高度角度果d
似fifa 你可以揀動態果個視角再去較
有冇人推介下ML有邊個重生既純防中同全能中場中係好用
玩到第4季雲耶馬係咁跌
法國有個黑鬼 尼桑治 好高大 1米9幾
重生既話幾勁
講番上個post最後行人果個問題,即係無一粒掣可以行住人移動?
想mark人嗰陣可以移動得好啲
https://youtu.be/Mdy5RfeXjNU
想問下我隊波咩事
用433陣
照道理應該左中右3箭頭推前
點解右翼個7號仔會無啦啦走中線
仲要低能到同隊友炒埋一疊?

係我進階指令到set錯野
定純粹電腦AI弱智?

另有無d咩陣啱用咩指令
有d就唔好用或無用
好似433咁
走位用咗彈性?
今集係咪冇得自由編輯球員位置?然後禁正方將佢由CMF變成RMF咁樣?
我見到只係可以禁正方變佢個角色
但冇得編輯位置
禁實O制可以郁佢個位
PES2020第一個比賽 去玩下都好

https://bitlylink.com/EQmpg

時間: 2019年9月29日 (星期日)
地點: 香港銅鑼灣加路連山道88號南華會高座10樓電競訓練中心
時間: 下午1-7時
參加人數: 最多32人
預先網上報名: 9月18日至9月28日 (額滿即止)
行政費: HK$20

利申:非打手
佢唔係話禁實圓圈係換人咩?
返去試下先
太耐冇打
禁一下係換人
禁實係郁位
感激,我以為冇左呢個功能
收工返去留意下
巴打果邊ml入面既牙朗同洛賓重生左未
我其實未開檔 pc想等齊d patch先玩
Ps4叫option file
Pc通常叫patch 因為包既野可以好多
ps4黎黎去去都係入波衫logo聯賽 簡單d叫option file
其實撈亂講都冇問題 簡稱入patch
試下R2 心理作用好似會慢d我就唔會話呢個制係行人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞