[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Cls
係咪想講佢果下快腳射門唔乎合正常人類水平定係個龍門好容易就接實個波
你有冇見到我隻人仔打鳩人
喔 呢個睇trailer都見過
小白扭過幾個人之後最尾推開防守球員射入
都算係今集一個feature黎
球員有時會自動波做呢個動作
但太明顯我就覺得會係foul
我係PC 版 入左個網度睇剩係睇到果個Gameplay patch
仲有咩方法改好啲gameplay?
命運巴你太認真 錯晒focus佢射唔入發爛渣 一搥打咗落人地度
準備訓教 evoweb forum有個post係研究改gameplay
聽日先比條link你睇下
屌 你幅gif好多資訊 你講完我先睇到最尾果下
Anyway現時改gameplay都有限制
始終gameplay一去到ml就完全唔係平時咁
ml個劇本問題同屈能力值以我所知改gameplay班人都搞唔掂
唯一最有用既做法都係降低一個難度去玩
你唔講真係無留意到
你個GIF應該係CUT到得最後果兩秒
yes
屌轉左會去車仔即刻返生
唔使長傳戰術
繼續更新ML戰報
第三季英超+歐霸之旅,上回提到開季前豪擲1.9億買兵,提升左球隊實力,正選球員能力平均75-80
但到季中時,居然聯賽成績比上季中仲要差
歸究原因係我開始同電腦對攻,傳球同防守都開始進取冒險,但結果卻是失敗
更重要係真係頂唔順超級球星電腦果種超級無敵能力,加埋個狗屎球証
所以季中足總盃第三輪與利物浦戰到加時再12碼出局後,憤然調低難度去頂尖球員
自此開始接下來20賽比賽18勝2和 首次贏得歐霸冠軍
但聯賽排名只係由第10名追番上第9名(英超真是世界最難聯賽)
直至聯賽最後一場,竟然前面頭九隊之間強強對戰
成功偷雞上番第7名(同上季一樣)差3分上到頭四呀

背景:
原始陣容 英冠開始
轉會:偏高
簽入:非常困難
預算:最少
難度:超級球星 (今季季中轉番頂尖球員)
請問大家知唔知有無啲免費嘅ps4經典球會patch可以download 見到pes universe有晒唔同球會嘅經典隊 不過要畀錢
所以都無得搞 要等官方
佢射唔入嗰吓我都好激動
琴日見到就抽咗
我都覺得個困難度係弱智自己隊友,強化AI護波能力個個都係美斯屈機
Nice👍🏻👍🏻👍🏻
原來係咁@@thanks bro!
官方都唔會搞架喇
ML既劇本同屈能力值一直都係pes既設計方針
好多年都係咁 既然人地決定左行呢條路 又點會改呢
自己降低一個難度係最有效做法
試左 其實都唔係還原返demo
你當係demo同正式版既混合版
總之係好過依加個正式版 對我黎講暫時係最好既版本
佢有接近demo既感覺 雖然傳球既自由度同場波既隨機性呢d唔係100%去返demo水平
但因為有正式版既混合 彌補到demo ai唔夠難度既問題
所以我覺得隻game係平衡左 暫時收貨
你可以試下再講下覺得點
早晨呀命運兄
有冇editor可以edit球員數值,陣容架起game入面set好花時間
未見有
有冇亞洲一哥冇女既face
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞