[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
明白, 即係都係等下啦
唔知有無睇錯
好似有授權嘅球會
出親精選都係全部黑波

大家抽精選會唔會課金抽晒全部3次?
呢個係PSG既Diallo, 我改左id都係透明人, 命運巴麻煩幫我搞搞佢唔該

https://www.mediafire.com/file/r971x5503rt09wf/Abdou+Diallo+by+Volun.rar
有冇人裝完wehk v2 D德甲全部假人黎??
上面都見過有人屌啲走位on9 其實呢兩集都有呢個問題 而今集係仲明顯咗 已經唔係轉settings轉戰術可以解決到 今次我記得整圖了

打緊反擊 啲隊友想走去邊!!!兩張都係左翼位 你睇吓佢哋 我屌你老母西做乜撚嘢!!!!

唔好同我講手動指佢跑 試過無數次 如果佢跑緊你再指佢 佢會變咗行

再advance啲嗰隻手動走位就算啦 自問應付唔嚟
有反擊仲向後走
打ML都見得囉
上面都見過有人屌啲走位on9 其實呢兩集都有呢個問題 而今集係仲明顯咗 已經唔係轉settings轉戰術可以解決到 今次我記得整圖了

打緊反擊 啲隊友想走去邊!!!兩張都係左翼位 你睇吓佢哋 我屌你老母西做乜撚嘢!!!!

唔好同我講手動指佢跑 試過無數次 如果佢跑緊你再指佢 佢會變咗行

再advance啲嗰隻手動走位就算啦 自問應付唔嚟
有反擊仲向後走
打ML都見得多囉
隻左翼球隊精神幾多?位置適性係A?

另外,我覺得機會大D既係:
我從PES2019發現的,
我打4231,兩隻防守中場都係「破壞型」中場時,隻進攻中場會正常運作,次次反擊時會前插無問題
但我有幾場將其中一隻防守中場換成「影子前鋒」風格既中場,反擊時隻中場積極前插,但隻進攻中場就無前插意,或者完全企係到

我意思係:似係遊戲設定左,有球員前插,就會有球員唔前插,作為回傳點/防守,姐係位置互換。

睇落兩張圖似係,有「影子前鋒」中場?開左「邊後衛助攻」?
定係戰術跑位係彈性?
前幾年同同事玩 已經係咁 屌左出聲
打開fifa 兩邊都係屎
認真 呢個問題我中過好多次 上集都頭痛過一大輪 每次都有細心諗 真心覺得唔係戰術或者setting問題

因為進階戰術我乜都冇開 兩隻左翼分別係桑尼同丹比利 一樣都升到89 打緊最佳位置 風格都係高產翼鋒

唯一走位真係教咗做彈性 但兩個情況之下都冇保位嘅需要 而且我較上咗一格做進攻 戰術係反擊 根本冇可能無啦啦走返轉頭做防守

戰術上唯一可以改嘅就係我打緊短傳 改做長傳可能佢唔會跑返轉頭 但我玩唔到長傳

點講都一定係隻game問題
FIFA係咪都係咁樣
我fifa17 18 19都有玩 其實都有呢種情況 但遠遠冇pes咁經常發生

而最大分別係 fifa你叫佢走開係容易好多 而pes你佢走嘅話 如果佢本身跑緊係有機會變行

變咗fifa on9都仲有得救 pes on9真係救唔救都死

拿但點講都好 我係點都唔會玩返fifa隻閪game ea正仆街

我係咪畢業了
利申0課
邊粒?
但而家變左my club個隊踢
搞乜鬼
對面個個美斯丙朗尼馬
打撚咩我得隻阿古獸其他垃圾
Ps4 入曬wehk同 cypes個德甲 但係德甲好多球隊入面都仲係假人
運動game我覺得真係新不如舊
pes 2010-2013果期係真係有驚喜 操作同ai都好玩好多
R2
本身隻game冇既人咪假人囉
有精選球員 不出一個月就爆機收皮架喇
好處係唔洗點課金都比你用到超級球星
但過完癮就好快收皮 太快齊腳喇
Fifa d ai走位好爽快 我都好鍾意
起碼冇乜pes果隻重疊走位同跑跑下陰鳩你唔跑甚至退後
特別係反擊果陣 fifa係一氣呵成 唔拖泥帶水
但略嫌有時走位太順利 搞到好易玩
係禁區外猜多幾腳都一定會等到ai有靚走位入攝
場場都係咁 只係時間問題
Yes 唔洗幫隻game諗解釋 亦唔關玩家setting事
冇一個setting係叫做無間道 反擊果陣向後跑架
純粹隻game on9
我玩demo果陣都見過
邊有理由反擊緊 前面有空位都可以極速向後退
命運巴早晨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞