[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇用開adblock
mediafire既link應該係人都識用wor
一係我再upload去第2個網比你啦
同埋你俾既file有1個ID folder 1個人名folder, 係咪要兩個都放晒入real到?
係啊 全部都放曬入去
點解一d剩係id folder, 你俾呢幾個會多左人名folder?
唔識解釋比你聽 總之有咩都copy曬入去啦
因為呢個網係比人利用黎賺錢 入面好多mods都唔係原作者放上去
而係d人偷左原作者既野再upload上d賺錢link上黎
我都唔係幾推介呢個網 但係就集中左好多mods
我反而係推介去evo web forum 原因我頭post有講 最多pes野睇既地方
其實好多整patch整人樣既原作者都係果到 冇乜廣告link
多謝你教我咁多希望你冇嫌我煩同我將來要face你都會share俾我

最後想問如果官方更新左之後我入既face會唔會冇晒?
pc既巴打留意 想試下接近返demo亦公平d既gameplay就down呢舊野去download folder入面replace(當然記住要backup)
http://www.mediafire.com/file/zfx9jvq7b5ba2r8/dt80_100E_x64.cpk/file
其實呢舊野就係隻game第一個dlc
外國有人拆開舊cpk之後發現左入面有一part係影響到個gameplay
於是d人拆左出黎移走果part再合返成cpk
一樣可以當係第一個dlc咁正常運作
有一樣野明顯留意到有唔同 正式版球員犯規球證吹雞之後係唔會好似現實咁舉手
記得之前有巴打都講過呢個問題 明明demo果陣吹親foul都會舉手
原來k社係個day 1 patch果到改左foul 就連球證舉手都改走埋
移走左果part之後球證吹foul會舉埋手 個foul system還原返接近demo
有冇教學打左十幾場唔好話12碼,電腦連犯規都少得可憐
唔會 sider你當係一個外置hard disk
同pes本身既data係分開擺
你插落去果陣先會有野係你部電腦到
你開個sider果陣先會將d野搬入隻game到咁解囉
不過日後如果官方補加返d人樣 你記住del走real入面相應球員個file先好開住個sider去玩
開住sider會override隻game
wilock,chong,久保建英同巴塞新星日後其實都好大機會有真樣 畢竟係日本仔同合作球隊既球員
你上面post左
之後更新官方會唔會講返更新左邊個球員架?
官方唔會講曬出黎 但通常網上有人會整合到一個list出黎
一陣試
補充返 做齊以上既野之外仲要del埋download folder入面個ExtraUpdate.bin先好開game玩
ML係咪唔可以用經典人?
唔洗調黎去調去咁麻煩架
你新增多一個陣容名單,set做「雲端比賽用」名單

我自己就有2個陣容名單,一個係for sim用,一個係for pvp同雲端比賽
㩒個制就轉陣容名單,唔洗下下都逐個球員調動
ml開檔之前要入經典人patch
但個經典人patch好似係會匯入曬去預設既世界經典隊同歐洲經典隊到
因為世界經典隊同歐洲經典隊唔會係ml到出現
所以要係edit mode是但揀一隊會係ml出現既隊 將d經典人轉曬去果隊到
之後先ml開檔 ml開檔之後搵返果隊 d經典人就會係果隊到
12碼都係算鳩數 demo果陣我都係一球12碼都冇
禁區外既foul就唔少既
呢個方法都唔係話還原到demo果陣掂下就foul咁敏感
但會好過依加正式版囉
唔該哂。
命運巴有冇試過呢個類似DEMO既PATCH
你係指我上面post果個?
其實係邊個網度睇到 我都想睇多啲資料關於個Gameplay
愈玩愈無癮 能力值根本無用
Evoweb forum 頭post有link
要註冊會員先睇到入面d post
如果你係pc版 都仲有其他方法改到gameplay
Console既話就期待下10月個官方 gameplay patch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞