[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
仲想問下有無網可以睇到球員潛力?for玩ML
點解你download到個file既?
拳打腳踢都冇事
個個差唔多,都係24,5歲就升得8899

龍門一般升到27,8歲
另外你可唔可以share你個face folder既face出黎
我去你分享既網站download, 條條link都彈幾十次廣告最後都download唔到
果個網係好煩 全部都係比人利用左黎賺錢
原作者都唔係個個set廣告link 但落入班冚家產到就會加左廣告link
down到既人可以upload上mediafire/mega呢d上黎share
有咩問題我都可以方便d幫你去睇
前幾頁有巴打share出黎想一次過downlad晒, 但好似unzip唔到
https://www.youtube.com/watch?v=MqvHyJRs4uQ
呢舊野好大工程下wor
仲要分開咁多條link
同埋佢down完之後應該係得舊cpk
我唔係唔鍾意cpk呢種方法 但咁大舊cpk包左咁多人樣
你一裝就會裝曬
入面總會有d人樣我諗唔係每個人都鍾意
其實最好都係拆解出黎 不過成千個球員 要分邊d要邊d唔要又係好難
要用好多時間
咁不如你share你果個folder俾我啦
想問下巴打 係唔係唔可以入太多PATCH? 系統話不能匯入 叫我DEL 左D先再裝
R2 x2
咁都唔吹梗係少犯規
你係咪揀左匯入圖像
都係幾大工程
同埋都係果句 每個人口味都唔同 成堆樣咁share都係要揀
不如你講下想要咩樣 睇下我本身有冇
我係揀左匯入球隊
...咁你啱喎

你啲圖全部都係超清大圖?
分享一下關於pc版gameplay既資訊
有人搵到方法將pc版既gameplay還原到極接近demo version
首先去download folder
將ExtraUpdate.bin同DpFileList.bin移走
之後開game佢就會話你咩唔岩版本之類既野要你重新set過d設定
跳過曬呢堆野之後就可以入去玩
個gameplay就係最初出game果陣而未出day 1 patch既gameplay
亦都係最接近demo既gameplay
呢個方法既缺點係你會冇曬d波衫logo同liveupdate 你亦冇得再裝option file同liveupate 同埋只可以玩offline

另外pc版今日經過維護之後 外國forum開始有人討論個gameplay有少少改動
唔知大家有冇錯覺d file既date就冇變過 所以正常唔可能改過野
其實youtube果7條link半個鐘唔洗download完,但唔知點解係咪我搞錯左d野unzip唔到

其實只要冇真樣既我都想加入去咁樣會投入d
咁你可能要重新down過果幾條link
就咁睇條片佢主要係加d本身冇真樣既球員樣
我諗唔係重疊本身有真樣既都ok既 質素可能有d參差但點都好過假樣
咁巴打你試下download唔到呢條link?
禁黎禁去都係廣告

https://www.pes-patch.com/2019/09/pes-2020-mega-facepack-1150-faces-added-pc-only.html
另外想問點樣轉個方向制?唔想再用支棍
中間個菇應該要慢慢熟練架喇,方向掣好易整損手
重生人,一代winning妖星雲丹美勁到仆街,打防中掃哂,角球頂入,仲有遠射

17歲積極性88,掃波屈到傻
廣告link太煩 不了
就咁睇個標題呢個咪姐係youtube片果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞