[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻game本身冇既人就係假人架啦
例如萊斯,曉姆斯呢d本身有咪真樣囉
gotze呢d本身隻game都冇既人就假樣
因為咁 所以德甲好多都係假人
我意思係全部灰色6x 不知名人黎,唔知係咪裝錯左
精選個能力加咁多 平時個pool都8成係黑波
d球員本身就算係金銀波都變黑波啦 所以好難唔係全黑波
另外想問會唔會有機會兩個唔同既球員有2個唔同既id folder但有一樣英文既folder? 咁點搞?
自己將入面其中一個英文字母改做另一個英文字母
如果連d名都係假 咁應該代表德甲未齊 但應該起碼有齊波衫logo
你意思剩係改英文folder既名?

同埋好多2019用起2020到既face因為要改id變左透明人, 網上有冇教學點樣fix?
https://www.youtube.com/watch?v=TTScnl4t_Gc
自己學 description入面有link download
岩岩睇完, 照佢將id apply做 133108, 之後放新果個入game都係灰人

http://www.mediafire.com/folder/5wl30u2wwi1zl/55402

真係多謝命運巴咁細心咁教我
比曬工具教學你就係要你自己試
實係有D野做錯先會灰人
正常2019同2020原版都有既球員都會係同一個ID
你咁岩搵親果d都係2019原版冇既球員 咁咪會同2020唔岩id囉
乜唔係將舊id folder放入呢個tool入面, 再打新id, 之後apply, 我做漏左邊個step?
大概就係咁簡單 你試多D唔同既人樣 試到成功為止 唔得就諗下點解唔得
終於研究到
因為新id同舊id唔一樣位數, eg. 新既係133108舊既係55402,所以要download個叫HXD既野改.fpk檔入面既55402做5個英文字

但又引申到另一個問題, 如果我唔知個舊id點算
正常你down落黎個file名都已經會有數字代表id
真係冇既話用hxd都查到
點查?
因為我成個patch咁download落黎, 可能upload file個人剩係改左folder id, 冇改入面果d我就唔知原本果個啦
打開個hxd 之後拉個face.fpk入去查 入面其中一行有數字果到就係id
好長喎, 要慢慢拉落去搵?
係hxd入面crtl+f search real 果行入面個數字就係id
想問吓傳中你地會用邊個款傳?
LB + 三角、LB + 圓、RT+圓?
睇情況
你講果d都係唔同傳法
lb+3角=高波直傳 正常係中路用 目的係直接突破防線之後攻門
lb+圓=early cross 正常係要提前45度角咁斬入而唔係落到底線先用
rt+圓=高拋物線傳中 通常係落到底線 禁區有高大中鋒or見到尾柱有人你先用
仲有連禁兩下圓=地波傳中 都係多數落底用或者已經入到禁邊想近距離橫傳地波出去
命巴無立埸又無得迫既 大家打winning 姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞