[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
更新完之後 一球有威脅既罰球都未射過/被射過
乒乓球回來 難射罰球回來

咁同2019有咩分別
2019罰球難射咩
自從唔知邊集開始轉左依加呢個罰球系統就好易射
乒乓球呢樣野始終都要迎合online玩家
改到咁都冇辦法 demo果陣已經係近年以黎最多error
一去到正式版都係行返條舊路
其實係幾時更新

今朝玩完全唔覺有咩唔同
教練支援範圍果D格仔愈多D球員愈密? 迫得愈快?
愈少係咪姐係企返自己個位, 慢D支援
有沙利,巴黎同葡萄牙教頭諗緊買唔買
2019其實都唔難 只係2020調整前太易
(踢咗幾百場2020 其實已經唔係好記得2019)
兩腳觸球如果有卡係快,但要出好煩
星期4維護之後
個右姑好似壞撚左 今集改左右姑扭波已經難用左
Demo果陣已經想屌 點知正式版更加閪
依加覺得demo果陣已經幾好
你指防守果到d格仔 企得密好似唔等於逼得快
我覺得純粹防線個擺陣企得中間d
首先要睇防守風格 如果係全體防守同防守 咁你乜都唔洗講一定唔識逼
反而我覺得防線較格數谷前對逼搶會有更大幫助
本身隻game前中後3線都企得好開
各有各踢咁 前鋒翼鋒你唔特別較野佢地係唔會點回後防守
我會係陣型上做球員移位 將前中後3線拉近
例如踢433 我會將前面3個拉到最低
但又岩岩好保持佢地個位仲係rwf/lwf同cf
必要時開流暢陣形 防守時雙翼拉落中場變rmf/lmf
另外後防球員一樣拉到最前 又岩岩好保持rb/cb/lb 從而令3線企得近d令球場上少d空位
睇風格同陣式 岩自己踢先好買 珍惜coins
GP黎
唔係 係教練資料 佢既陣形支援範圍
果個咪姐係進攻風格入面既支援
果個係進攻果陣你拎住個波 D隊友會近d定遠d支援你 最多姐係企得愈遠
亦唔關緊逼事 緊逼係睇防守果到
了解 唔該師兄
有冇PESUniverse Option File V2 link?
我諗依加賣都已經要平放 你都唔差在果1,2舊水掛
3,4舊水買返黎當係買黎旁身過一年算數啦
諗住買但cdkeys out of stock
等遲D半價啦同埋10月尾有個大gameplay patch
應該會定左今集個gameplay係點
到時會知隻game好左定差左 差左既話可以考慮唔買
已經唔會買fifa 依家悶到仆街
等唔切十月尾
半價起碼都12月
可能俾多100喺steam買算
轉PES la diu
Fifa太呃錢啦
就算PES唔好,買fifa都會唔gur
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞