[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今集D電腦嘅進攻套路得果幾種,佢下一步做咩都估到哂,所以我覺得電腦d進攻好廢

電腦可唔可以做多D盤扭過人,或者用下D花式動作,畀D新意好無
我覺得最後一隻足球game既ai係真係識扭波同有個人威脅就係pes2013
果集電腦控既美斯c朗真係有威脅 個人能力好突出
個波去到佢地腳下佢地會出花式會爆速過人 你係要認真對待
之後無論fifa定pes都做唔到果種ai球星一條龍ko既場面
可能現代足球愈黎愈趨向團隊表現 整game既大方向都係傾向傳黎傳去
要差唔多到最後埋門既處理先稍為體現到球星既分別
其餘時間場上面11條友都好似差唔多咁
玩左一陣職業 覺得太易都係轉返頂尖
搞掂咗未
想轉會,ps4裝patch難唔難?
down完頭post d野放入usb 之後用隻usb係隻game個edit mode到匯入
應該幾分鍾搞掂 詳情可以上youtube search pes option file
前2,3年好似有廣東話教學
有冇人知公會賽係咪冇得揀隊架?
玩左十年Fifa今集正式轉會game已買!!

好懷念重生球員
今集省到人係會有呢D硬直畫面
今集D遠射呢
遠射禁完力之度後再禁控制射門個粒制
好似龍門會難救左
想問下match day係用my club個隊踢?
原本唔係用原隊踢架咩?
咁唔使玩架啦喎
之前玩過係用原隊踢架wor
正常應該要倒地不起
好唔慣winning 改咗R2唔係急停同直角假身

請問想出返以上兩招可以點?

同埋我見人成日可以用個背頂住人食人嗰位, 請問點先做到?
就咁禁r1就會踏停個波
食身位係睇情況球員隨機觸發 冇一個制禁係話食人身位
認真 想得身位係冇制㩒 但有秘訣

千祈唔好加速 一直背對對手 慢慢轉身

多過一個人夾你就冇用 但一對一嘅話 試多幾次會搵到感覺
脫苦海ea正仆街 我都係呢三集先轉過嚟
玩ml 入唔入得過 fifa cm 今年比人狂屌
今年cm炒車炒到咁
D bugs多到唔知幾時先fix曬
咁實係ml好d 淨係玩ml就入得過
命運巴打,見到有Cypes option file v.2話有德甲用左既話如果想加人樣咁我點知果堆人既id
要等人出editor先查到
未買 想玩ml
想問下有無伊巴 想玩重新伊巴
暫時未有伊巴
我見上網啲人都係自己整
但整到都唔似

Btw 雞巴原來已經37
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞