[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
http://bbs.winning11cn.com/thread-1230754-1-1.html

想問吓巴打們,2019啲patch 改完可唔可以擺落2020

我google見佢有好多經典人,但而家2020整埋先得幾丁友

利申 google 番黎 多口問吓
Pc總會有辦法既 不過有d難度
PS4 即係冇晒辦法
Ps4 Ml 線下有冇得用經典人?
頭post有經典人patch download link
Id唔岩
2019本身有冇呢個球員 個id同2020又match唔match
我改左id 啦
Pes個自動更新陣容 覆蓋左個樣
如果唔岩id 唔係就咁改file名咁簡單
我曾幾何時都以為係咁簡單
命運巴如果得閒幫我睇睇
https://www.youtube.com/watch?v=gNYWYKJJsoI
呢個勁正有好多英超樣
終於搵到熱刺後備龍嘅樣
大神你改左id之外仲改左乜
另外想問你有冇阿妓saka 既face
我都係改id 不過唔係就咁改個file名咁簡單 太複雜 費事教
saka太新 未見過有人整佢個樣
今次d傳中好似怪怪地
斬到出去好難頂得到
成日都頂唔應個波
主要係頭鎚廢左 比你頂到好多時都係飛出去
Wehk出左version2
命運巴又要求你啦, 有冇前日錫菲聯屙蛋果個龍門呀?

我搵到link但禁極都極唔到終點
https://www.pes-patch.com/2019/07/pes-2019-dean-henderson-face-by-sofyan-andri.html
岩岩回歸pes一問...

剛剛裝左WEHK v2
裡面既經典球員應該係向CYPES借既
有兩個碧咸, 兩個細哨, +一堆唔算經典既球員..但竟然冇亨利/大哨etc...
係唔係通常要等往後既patch先會加入更多經典球員?
廣告link我無能為力
佢果d經典球員都係本身隻game有先解鎖到出黎
大哨同亨利本身都冇
經典球員要出都係等官方出
比個建議你 通常個標題都有提原創者個名 你google下個名
有時可能搵到d原創者冇廣告既link去down
你上面果個網基本上down咩野都係廣告link黎
三下圓出地波易入過頭鎚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞