[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好想k社出返曼聯個班經典人
合作球隊 下集可能有機會吧
我既PC配置肯定Overkill 平均130fps以上
但玩落就好似lag下lag下咁
試下打開N卡控制版面較一較D設定
同埋官方講左遲d pc版會加返個垂直同步設定 可能到時會有改善
下個post第1頁有懶人包教人入patch就好嚕
利申: 第1次入手pes
通常有人問先會答 始終呢隻game冇預好多人會問/轉會黎玩
係到既人絕大部分都係本身玩開pes 已經知道曬點入
唔想做伸手黨, 繼續玩等巴打問先
唔想做伸手黨就應該上網search而唔係等巴打問
等緊Editor 可以改下數值
啲體能根本唔合理
巴打你起邊個網搵出黎
個原作者有係evoweb forum開post 佢d link冇廣告
應該有排等
入 AMD Radeon Radeon 搞 得咗 順哂
點解有排既
唔見有人整 以往好快有 今年影都唔見
降左一個難度之後 竟然撞得開人
pes一直都係
仲要減埋玩家數值
pes最正常最公平既gameplay係線下比賽友誼賽
超級巨星難度用跑狗都依然爆得贏
但一去到ml 我諗職業級都差唔多已經=友誼賽既超級巨星
之後難度再升上去就係屈能力值+削你隊波既能力/走位等等
係防守一定走甩人 個波清極都清唔走
根本係隻game個防守設計得差
d球員意識差 企位差 會硬直
禁制解圍有delay 周不時又鍾意控一控先再解圍
解圍永遠都解唔遠 特別係頭鎚解圍
之後個波仲要8,9成都係去返電腦腳下 又要比電腦攻多次
衰起上黎呢種情況loop2,3次 直至電腦入波為止
咁又無咁誇...
其實除左傳奇&超級球星難度,其他難度D電腦已經成個弱智咁
如果有一個既難度係超級球星同頂尖球員之間就完美
其實都有,頂尖球員難度,打重要賽事,D電腦係會勁0.5級
yes 頂尖同超級巨星中間可以分多個難度出黎
有好多人都係嫌超巨太難太多劇本 但頂尖又唔夠難
暫時我建議可以主場果陣玩超巨 作客同打比戰就玩頂尖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞