[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
阿祖安奴啲fd
低過70個啲真係好難用
其實啲上腳可唔可以唔好下下彈到咁高仲要眼定定等個波跌落黎,奧迪加特91控球但first touch+控實個波既能力仲廢過我依家

仲有閘上黎大步推點解次次第一腳都有反西令個波向外片請問又係邊度研究翻黎
要set反攻要員,我啲16歲前鋒都係咁,連amf都要,如果唔係好多個位會冇哂力
入左
啲重生人係點搵出黎
季中轉會窗,上年退休既人會出翻黎

假設依家係2021年1月1日

咁2020年7月退休果班會出翻黎,但2020年7月退休但又廢果班會係2020年8月出翻黎
因為呢兩季賣左唔少人呀
6x果堆清哂,之前自由市場簽7x頭&老將果d都賣走哂

其實轉會費好容易賺
年輕球員身價都會高d,識做人口販賣,一年係穩賺超過一億
(其實我已經無特登做人口販賣)
無記錯的話,重生體能有70
咁都幾好,佢本身齊卡
應該都好用
全部都同名同國藉?
全部一樣,係年齡變16,能力值當然都會削弱翻
yes
咁如果入左patch啲經典人咁咪好正
佢地重生一般都幾勁

特別係辛尼迪,本身37歲,能力值唔會扣得好勁就重生
全部都一流
但射門得70咁上下,唔多掂
反而其他頂級前鋒重生射門都有7X尾
https://youtu.be/VlCYyXeupI8

屌你我真係想知K社邊個員工負責
球證個part,我藍隊成個俾人掃跌唔吹,
到我搶人身位對方失平衡仆街就吹我

講危險動作點都白隊掃我收山腳嚴重d啩?唔好同我講我藍隊隻手批到對方
隻手我控制唔到架!

同埋有時去追d醫院波雙方撞埋一齊
唔知點解9成以上都係吹我
而我只係按R1其他乜制都無按

遲早棄game唔係俾人大炒唔夠抽
係我頂唔順黑哨,一係你學FIFA咁
加個自選規則算
電腦產我單刀連黃都冇,我係前場產佢俾直紅我
佢本身就唔係頂級前鋒
就以隻GAME入面論
如果佢有埋射門 佢就勁過好多頂級前鋒
有哂身體、速度、控傳射頂技術、超齊技能卡,極度全面

第一日玩
課左78蚊開波
巴迪高
好用?

我好憎佢咁冇職業道德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞