[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
400 蚊 有美斯loan
steam 得依個選擇 好狗
我玩ml

仆你個街...禁區內畀電腦踢撚到飛起都無吹
黑哨!!
睇返d慢鏡重播都唔知吹我d咩
K廠咁識揾錢應該整個課金收賣
裁判功能
之後玩家輕微撞一撞就吹
都幾真實,現實係有黑哨
真係畀你講中
輸緊1球,8x分鐘係佢禁區頂偷到波單刀入埋!
但佢吹9我偷波時撞到後衛,入球唔計
睇番慢鐘只係係佢旁邊hi到佢 DLLM
你射門起腳個下HI到人地
咁姐係邊隻game好左邊隻game差左
你最尾呢兩句好高深
現實呢幾年歐聯8強開始都係場場都比人話黑哨
我都覺,以前係winning 爽,fifa 真。

依家相反
隻game set左禁區內盡量唔比12碼 玩100場都未必有一場有
呢d禁區外應該會吹 但入到禁區自動改變準則
射之前要手動移動keeper 之後睇準時機跳人牆 雙重保障
不過fk真係bug黎 阿豬阿狗都射死角
同埋龍門明顯設定左救fk果時反應係下降
平時唔少神救 一對住fk有時都唔係話射死角但都睇得出佢係被限制左個撲救速度
係咪仲要睇埋你揀咩難度
其實我幾中意俾我or電腦penalty, 咁多樣化d
會有少少影響 有時覺得fk易射過pk
pk其實撲岩方向就8,9成救到 我覺得比現實高
現實球速射得快都有好多捉岩路但救唔到
Pes就捉到路除非係射上角 否則都一定救到咁濟
好難講邊隻好左邊隻差左
但如果6,7年前我會覺得winning會係一隻爽快既足球遊戲,fifa感覺就偏向真實足球
依家就掉返轉
online 最多3打3
Demo唔係咁架
我玩Demo第一場就有12碼,每場平均都有幾次自由球
我覺得個尺度啱啱好

正式版一推出個更新就改咗,又變番咗做MMA
同問
利申 pc 版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞