[Efootball]PES 2020 討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻game已經有喇wor都唔算差姐
有真樣我都唔會再上網搵
本身隻game已經有佢真樣架喇
Yes
咁有冇得睇返今集邊D人有真樣,最好有ID?

同埋泡菜隊係咪都係假人黎?

賣緊啲主力,依家頭重腳輕

華舒福會賣,上季踢得13場都當選英超最佳球員

菲歷斯、奧迪加特好好用

最期待就係角球,哥路卡近期入球停不了,一個月兩次梅開二度

法比奧達斯華外借未夠半季就爆發兩次,但都未有70分

列貝利重生得59體能,覺得我會頂佢唔順

啲翼一味高速就屈,高速+卡多基本上已經好好用,希望占士洛迪古斯冇傷冇病

之前又一次見佢俾人產到飛起,嚇死我
我玩ps4,冇乜點查有樣既名單

泡狗得出名既有真樣,例如寄白虎、兒子、成龍、之前多仔隻左閘+一個亞冠隊中堅,我留意到既就係呢幾個有樣

當然仲有名宿星仔啦
呀,獅子王、金信煜都有真樣
另外想問有冇127608既face

點解我整左呢個會變左透明人
http://www.pes-stars.co.ua/load/premier_league/liverpool/h_elliot_pes2020_by_jonathan/23-1-0-20283
佢係咪又係數字file要再加埋一個英文名既file
開ml 之後搜索球員果到國藉較韓國 就可以睇曬全game入面既韓國仔
今年好似多咗人討論呢隻game
搞到命運巴好忙
差唔多姐 人人黎黎去去都係果d
有d野教完1,2次就識 遲d就會靜
Download完得1個數字folder
教完人臉遲d教我紋身教場
紋身上集有位大師級既人整開 但今集唔見左佢 變左冇乜人整紋身
我試過用上集果D入game 但用係今集到會有bugs
暫時未知點解決
咁巴打有冇車仔個後備龍門127608既face
冇 龍門我冇乜入樣 仲要係後備
https://www.mediafire.com/file/6lrhkynaej9h0k4/Facepack_Vol_2_By_Jonathan_Facemaker.rar/file
down呢個再抽127114+ellio呢個file出黎
明顯係佢漏左野冇upload
果d賺錢網 d人偷完原作者d野 但係又upload得唔齊
今期myclub精選阿仙奴同曼聯
有無得睇到有咩球員抽?
抽之前果到有得睇詳情睇曬pool入面有咩球員
今晚睇下 唔知有無維迪個班人抽
得現役架咋
角球企位好on9
矮仔入禁區把鬼咩

禁區外無人企

好易比人反擊
角球要自己set中堅上黎參與
好唔方便 隻game應該要自動set啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞