[Switch] FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (8)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我英還可以,不過佢呢d管家婆類唔係人人鐘意。

btw. 真正5年後個樣趕客既係梅姑姑
今次個投票都幾多嘢問
連最鍾意嘅職種 技能 紋章都有
下級中級職係天馬 上級同最上級都係飛龍
四眼仔連看門口嘅二打六都贏唔到
今集d專武應該系列最醜
無計,要就返個故事
唔係要睇劇情,我第1時間推佢去死,眼不見為淨
守門口果條友好鬼高人氣,唔知會唔會出dlc
想比英谷管
出個dlc, 得3關,係講下佢既故事都幾正
agger
5年前想同佢結婚
5年後見到佢個look即刻轉target同舞女一齊
npc寫故有啲難喎
高人氣都係相對npc嚟講啫,其實排到去15
又唔難既,求奇話佢有條女,條女去左森林未返,要拉隊揾人已經ok, 又唔係要加佢同所有角色有互動開支援。
爆左教會線但同蕾雅支援度係零
又要重玩?
請問帝國線個外傳 未能越過天山
超難果陣啲增援會唔會完?
定係無限增援?
打左10turn都黎緊

Btw原來復仇槍真係好勁
紅花個貝爾本身升壞左冇力,打人得10幾,依家佢死淨1血一下60-70
右上同右下有兩隻dragon master (有騎士團嗰個) , 打死佢就停
打到彈藥都斷咁濟
我都係查咗兩個攻略網先知,
又冇提示
試左幾次都埋唔到嗰兩個人身邊,一路上又魔獸又飛龍騎,51攻30速都on99
最後得返幾個天刻,強闖中路傳送薩米亞必殺二連射死個將軍

但呢關有幾個人身上有能力道具可以偷,但唯一偷到嘢嘅主角速度唔夠佢地快
無限增援又想俾人攞黎練下級同技
諗緊好唔好唔save呢關,遲下先打
我最難要用主角食少少道具+跳舞+ speed rally先夠偷boss
可能真係推遲少少好,
我都唔係一出就打,因為見到速差太遠
天山當冇打過,走去打個湖水傳說,冇皇女同修伯特要出個冇練嘅人都算,行到一半唔夠寶箱鎖匙又要打過
我發現呢關踩住個增援點就唔出怪,都

修伯特外傳有枝魔法槍,到底有咩人會啱用呢枝野
飛馬瑪莉安奴
天才到最後都係要早死
同兩個紋章痴漢有pair ending就冇事,快啲獻身比人研究啦
同Edel/主角都好似係happy ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞