娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
但跟住佢講全跳又真係反映到10人騎士局真係贏面好大
你無錯啊 佢啲用語明顯係大陸狼人殺用語
係,果局第一個一心虛就狼
melodyfair
7 分鐘前
小豬是玩狼人殺是最有天份的藝人,看得出是他本事,不要覺得是理所當然都要懂你的
明明做錯了還要找小豬找認同感覺得自己沒錯很不OK

素人嚟講7個好ok喎
講野流暢,好多都中 唔跳身份但都坐實到好人身份

屌9號癡撚線 4、6、9都跳預言家 俾人投死係咁牛逼死了 信都唔信你啦 勁On9
高顏值
我覺得唔洗跳喎 預言家都實死 你兩個好人跳預言
狼鳩殺一個 另一個都唔會俾人認係預言家架啦,仲會俾人當係狼添
預言家死咪又由佢死
反正有騎士同毒藥
其實大根最尾好似錯喎 佢話兩神兩民係度
個時2、5、10(兩民一狼王)
7、8神職

佢話2、5投一個最好
萬一婁係狼王,你投完趙哥晚上殺鳩10號咪贏

但就算投走獵人,都係關乎帶唔帶中狼
萬一帶中民,得返一神一民一狼 狼就贏

所以講到尾兩個方法都無話邊個保唔保險/啱
因為都係講緊2-5要揀得中
揀得中就贏 揀唔中就輸
紹安直播講緊自己個人覺得邱鋒澤最好
真係有女神局

蝴蝶,丫頭,以辰,敬宣,泫,荳,卜心,凱希,心緹
點解冇dewi同語噥
泫講過呢兩日佢錄女神局同季冠軍
本身後跳查殺同一個都唔覺會擋到刀
投2 / 5就佢同09帶,投7就獵人話事睇佢地點睇
正到
09話保險係因為驚7係狼王假跳獵人
投咗佢可能即刻贏 佢係獵人就帶走2/5
因為當時個焦點落哂係2/5 驚大家忽略咗7
原來係咁 我get錯咗
多謝巴打提醒
紹安個live中間把聲係咪09?
原來第一輪9推咗1、3、7出嚟
狼一定要推狼王出嚟
所以1、3、7一定有狼王
結合發言就已經可以推到1係狼王
no
以辰果個自刀狼睇黎有排講
紹安睇完9月17之後話百思不得其解點解睇得出2狼王1小狼6女巫

佢話睇完呢集之後對問米唯一評價係:牛B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞