娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我有睇,紹安話09祼點4狼個到,沒點埋卜心,係唔合理
之後一堆人衝出黎話作弊,又娛百造神
吳心堤換荳荳好d
小豬點4 5 10嗰個先落重藥喎
豬你老母 死五毛回憶小狗
鳩跳騎士麻麻地
荳荳起碼有d演技
你未blk咩
啱 應該blk
09直接帶走女巫 好撚勁
J撚死
不過好人太遲鈍,全場唔救人既得2個,虎同問米,而09可以甘肯定話虎係女巫,甘問米就一定係狼佢先會甘sure

問米踩偉晉果下又係亂黎,不過兩個狼就是撚但
佢自己先係聊爆
又一場證明女巫第一日唔救有幾咁on9
一樽藥都冇用過就死左
https://www.youtube.com/watch?v=8oIe7eIwWGs
搵神準講到直頭知對方係騎士添

後面又話做狼集中搵bug,但原來砌生豬肉就叫搵到bug
小瓜穩坐第一把膠椅

同意鋒澤越黎越差,變左做效果多過玩得好既諧星
估唔到仲有傻仔走去懷疑小豬。我真係唔知祼點狼有咩咁難,根本識睇身體語言唔需要聽發言已經知道邊個係狼
我自己每一集遮住身份睇唔聽發言都至少7成捉到狼,小豬仲要現場睇揾到狼我真係唔覺有咩咁出奇
你班友自己廢又要葡萄人地有實力
想同我討論就唔洗講呢啲廢話既
你問我我可以逐個同你講每一個嘉賓有咩講大話時固定破綻
就唔好自己冇料剩係識葡萄人發悔氣
I saw this movie three times in cinemas. It kept me on the edge of my seat the entire time. When it was out of theatre, I watched it four times at home. It's marvellous.
我講個破綻係身體語言破綻呀聰明人
米粉回來
咪俾個機會佢逐個嘉賓講下有乜身體破綻
唔聽發言都知 讀心神探黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞