娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
你係咪有讀寫障礙?
我既意思係唔focus人地講乜,剩係睇每個人身體語言,係咪咁難理解?
真係唔怪得原來我一早block左你,同個低能既人講野真係晒時間
我係咪讀心神探唔重要,個重點只係想帶出既然我喺電視機前面都可以單憑身體語言捉狼,我睇唔出羅志祥喺現場祼點狼有任何奇怪地方
一個二個剩係識傻更更咁聽人地講野,咁梗係永遠唔明點解人地可以秒捉狼。跟住自己唔明又要走去葡萄,屈人地,正宗loser
啱 如果小豬不是狼 小豬這麼會帶風向 要是我二選一也會帶走豬而不是虎
但09願意放棄鏡頭 直接劃水 引人投狼王 型到一個點
又block一件
小豬砌人生豬肉 帶風向能力真是一級勁 還要為了不這麼快結束 寧願推5號出去死偉晉有點可憐
連大飛也進步了 嘻小瓜何時才會進步
放棄啦小瓜
點神直接知騎士
第一日就死兩神仲點跳出嚟驗 萬一驗錯送頭就死三神
都唔知做乜嘢要自咬 明明歸票位powerplay死一個就得 完全亂鳩咁嚟
ok ar
入群同我哋玩 睇你係咪真係咁叻
一個知道矖神位既人,先會夠膽起個個時候賣隊友
有少少離題 想問娛百佢地淘汰咪係後面嘅 咁係就係少咗鏡頭 但佢地話錢難賺嘅?照計接通告又播到出街都有人工嫁 只係企咗後面9企/坐姐
偉晉堅慘 比佢咁屈死
入左group
都想表現自己
一早企去後面 冇顯示到自己玩得好/冇效果
觀眾唔會討論佢 驚娛百唔再請佢上去
根本揀另一個都一樣得

佢硬話偉晉有bug我反而估到佢係狼
不過後尾諗諗下佢係好人都係咁樣砌生豬肉
明明講得好好
最後如果狼輸一定輸呢下賣隊友,明明09創造大好形勢
除非小賴果隻,幾場早死變左一種討論
預期屈死偉晉,不如一早帶落瓜到啦
反正下回合咪又係要屈瓜出局...問米個種廢...
後置位跳個獵人以為自己好撚勁
姑勿論問米係咪真係勁定出貓
總之有問米嘅場 睇落去都好似唔太順唔太合理咁
其他唔講
淨係想知問米點會知鋒澤係騎士
題外話 鋒澤玩狼勁但好人就麻麻
但佢態度真係好離場永遠都好有風度唔會走心
鐘意睇有佢同09嘅場
一早已經覺得佢係狼
佢係好人已經裸點咗3狼啦
唔係D人比面唔投佢 比著係第個死咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞