娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
搞到大根都冇跳狼王既可能焗隱
我冇話佢邏輯強只係話佢今集算ok,係第1狼自殺太冇需要太蠢

觀察講野狀態,我個人係麻麻地,除非雙方好熟,我覺得觀察反應比較有效,咁當然唔係果d假到爆既炸人
除非有守衛/女巫冇首救
以辰的確唔係高手 唉

娛百首推紀卜心
同意 重點佢而家仲要做埋助理主持人 直頭係要睇小豬面色 睇下凱樂做咗咁多年都唔敢俾說話小豬聽
吓佢前兩日個live踩到凌晨5點
仲要同泫兩個笑問米唔識玩logic
佢上應該會同上統神個節目差唔多
笑撚死 盲嘅都知節目效果 難為兩個素人為咗節目效果要做醜人
追撚住人去咬做乜

4號遺言緊張得濟口啞啞講錯個愷樂 條友即刻chok晒個可憐委屈樣出黎

班主持係要咁撚串就咪撚請素人上去啦 係要整到人難堪
唔似得09輕輕拍吓人膊頭支持人地
冇厘風度

利申 好憎愷樂
所以如果有第二個電視節目又做狼人殺
而且有大卡士做主持 (唔玩)
我覺得一定會搶好多收視
好多台灣人都唔中意睇問米
所以我都唔知樓豬咁激動做乜
擺明做show想幫問米洗白啦
兩條友都玩到1999咁
學嬌巴話齋 如果真係想撚豬
上到去低調 carry完先爆seed都得啦
根本隻豬4張嘢仲想做偶像派要造神
知個show紅依家就日日上嚟
成個月都係飛住睇 冇一集enjoy
寧願睇支那節目

娛百post狼人約戰區 (廣東話網殺/面殺都有)
琴日的幕後花絮 小豬表示不知道票誰好 所以先票掉自己的隊友
話09無邏輯同收趙哥牌關洗白問米咩事
咪洗白素人啦 佢地平時係網上面屌人叻玩得柒係事實
我認我係overreact咗
但係問米有問題唔等於素人無問題呀
做唔做show就各有各睇啦 但單論發言態度素人真係唔得 要做效果可以做其他野
我都覺4號係真係好柒 最柒係臨尾起狀態鳩點嗰下
通常面殺預到呢d on9 下次就唔叫

但覺得應該係恥笑態度而唔係嬲囉
除非你係09 fan不過09已經反擊咗 而且係用logic反駁 型晒啦

不過唔緊要啦 每個人取態都唔同
就好似我為咗問米都鬧咗成個post
所以都理解 但就覺得呢條柒頭4號就擺明娛百請返嚟做小丑
我就真係唔信娛百會特登Youtube/ptt聯絡個酸民叫佢上嚟而且根本冇人識佢
講得啱
我09fans所以激動咗 無啦啦俾素人話
好彩反擊咗

手足狙擊問米不遺餘力
呢啲綜藝好睇每個人迷/反邊個

個4號一開始咁搶口都可能係有鬼
Btw 之前有巴打講得啱 鋒澤有心堤會特別上力

上次12人局想係心堤面前拎MVP
以前是 但而家退步了
現在娛百女高手 我首推紀卜心 次推篠琦泫 之後才是以辰/荳荳
男高手就還是09 鋒澤 小賴 婁俊碩
後兩者普通啦 真係勁應該得前兩者
最強三人應該就係09 鋒澤 卜心
無人會玩無解藥下既自刀唔係無道理架嘛
唯一有收益一日裡面有真預發你狼隊友查殺, 你對跳, 仲要個日出唔到真預, 你+被查殺既隊友是但一個, 咁你自刀先叫有收益, 你仲要確保你狼隊友之後唔會聊爆, 更何況我所講既個種情況唔會發生到
除非有守衛/女巫冇首救
以辰的確唔係高手 唉

娛百首推紀卜心
以前是 但而家退步了
現在娛百女高手 我首推紀卜心 次推篠琦泫 之後才是以辰/荳荳
男高手就還是09 鋒澤 小賴 婁俊碩
男人後兩者普通啦 真係勁應該得前兩者
最強三人應該就係09 鋒澤 卜心
4號特登開直播解釋節目組有安排他這樣說話 4 7 就真係特登安排來做效果 但係唔係真高玩就有待商榷
可惜有最強三人的時候也會有小豬在場
哈哈 估撚到
垃圾問米佬 幾廿歲人仲咁小學雞
4 同7 素人高玩上節目的確係好串嘴
尤其係4號,直接叫人收走趙哥張牌,佢咩料啊,成副嘴臉就係好黑人憎,基本既尊重都無。
7號一開場串小豬,如果係搞下氣氛做對立面okay的,但佢過左火位啦,而且之後其實佢自己發言都無咩特別出色
兩個高玩,玩落同埋D發言都真係唔覺有幾高玩
我覺得4 7係做媒
上網講過啲咩都知
係咪咁誠實啊
如果偉晉號跳左預 問米呢個版本我都接受到

其實兩個素人都係講左大家心底話
7號我覺我佢已經好客氣
但問題係7號串完之後,佢自己又唔係真係好勁
4 號就串得過份左
岩岩開始睇 想問番咁多位巴打絲打
其實問米法比你地屌 係有咩原因?
另外就係零九真係勁到痴曬線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞