娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我覺得係,完全係知佢狼硬講佢bug

佢講法冇問題,話如果9係真預,咁狼同女巫都殺9應該得9號死
而出現雙屍,即係狼冇殺9號,所以9號應該係假

然後小豬自己聽錯人地句野硬踩
紀卜心發言邏輯冇問題 狀態有小小疑點

問米用答案夾硬捉3 觀點會同我地唔一樣

第1round點都投4 佢可以棄票
第2round 亂講1號"幫好人做野" 7號"以我對佢既了解係好人"10號"金水"
硬推淨返場內3,8 兩隻狼

又係已知答案
同一日連09都話佢係好人,就知個邏輯係冇錯
今集卜心發言有乜問題? 佢都係反駁1 號 論點

大家點睇 係咪又係問米有視覺夾硬黎
紀卜心發言邏輯冇問題 狀態有小小疑點

問米用答案夾硬捉3 觀點會同我地唔一樣

第1round點都投4 佢可以棄票
第2round 亂講1號"幫好人做野" 7號"以我對佢既了解係好人"10號"金水"
硬推淨返場內3,8 兩隻狼

又係已知答案

呢句又係好撚鬼

而家乘日第1日懶係野(自己覺得,我地睇係on9仔),唔做任何野

然後第2日出黎變左開哂視點咁
Will
5 分鐘前
這局沒有什麼特別精彩的地方嗎?我覺得很精彩嘢...為什麼小豬要主動說要棄票的請舉手?之前都是說票選MVP只要給能接受的理由就好啊🤔🤔🤔

屌,有人講左先

勁撚on9,自己可能知屈人果下唔靚,最尾又主動帶人唔投mvp
佢係首先認2號女巫 然後再問1號會唔會係9號真預被刀死?

佢問得出咁既情況 如果真係咁 咁佢認既女巫自己毒自己?

呢個問句好明顯係大BUG

利申我都即時聽得出 唔是米粉
佢宜家就係反駁1 (如果1號覺得4係狼 就唔會出現夜晚2,9雙死既狀態 , 所以邏輯唔通 )

佢自己講出黎觀點係夜晚 ( 狼刀2 2毒9 ) ( 第1晚4真預被票走 女巫信4遺言毒假預言 )
你不如睇多次一號講左d咩先 再睇卜心點反駁佢
雖然卜心最後結果係狼 但佢發言無問題 點解咁多人都聽唔明 係咪因為問米所以扮聽唔明咋

大飛呢條友就唔洗講 正宗刷鞋仔
1號個邏輯係有問題 但卜心問1號果個假設 不如你都睇一次
米爺講完已經會等大家信佢搵中bug,加上個剪接斷章取義
之後大飛順住講,冇人會諗番卜心其實本身講乜
卜心個句只係反問 好易明姐
咪係
D Lee
4 分鐘前

是長輩又多屌 仔細看每一集有小豬跟卜心小豬都無腦踩卜心 到底哪裡聊爆
娛百如果唔係有靚女睇真係唔睇問米
最撚好笑娛百今次剪撚左小豬捉佢果下入精彩回顧
其實第2日 09歸完8號個個跟就知邊個邏輯說服到人
卜心好慘 佢已經玩得好好
好彩有小賴係度,唔係真係谷撚住
好撚sad,本身順住踩埋懷疑4既小賴,之後一到米爺帶撚走左
後製都仲要cut 到好似真係佢問題咁 真係on99

問米主場真係惡哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞