娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
卜心好敢言,話一開始尊敬佢,直到佢鳩踩自己
佢發言完都直接再串鳩問米 之後個莎莎即刻幫問米錫春袋
莎莎食屎啦去,瀨曬袋底咁
佢又自相矛盾
又話有查殺棄票可疑 自己又棄票
又係知答案喺度鳩推
仲要屈鳩卜心
仆街死啦問米佬
大飛存在感=0
揾d女上黎睇下算啦
我第一次聽都唔覺有問題 9成問米燥低 搵D野屈鳩佢
紀卜心幾正
鬼叫卜心係狼 問米都問晒出嚟啦 學阿倫話齋 問米佬要砌你 一定搵到千千萬萬個理由
連D算係有頭有面嘅玩家都咁講 其實都知咩事

今日呢場卜心bb好慘,決定以後root for埋佢
我睇娛百就係為咗堆artist
如果唔係一早睇支那嗰D啦 雖然都有睇開
唔睇娛百只會覺得以辰係個普通大陸妝女仔
dewi就係臭串港女
凱希 冇腦

呢個節目真係睇班artist
除咗班米粉邊個想睇問米
日日睇都厭啦 屌
吊 今局問米真係on9
改3發言去踩3,仲話logic,你配咩
改人地發言去踩人我仲以為係狼先咁做,點知係好人
本身問唔問米由佢,e局真係勁反感
阿倫係邊個
個剪接真係on99 , 就咁剪左人地既反問句出黎當bug咁狂踩想點?

同埋今場偉晉係mvp又係講唔過去
雖然跳得都實,似預言,但整場作用都只係整走個真預言
第二日基本上都混淆唔到人

點都係09拎啦
思維正確,真假都整死,毒中1隻
歸票又歸岩1隻,兩藥用哂,一神換兩狼,點樣無資格拎...
算啦
開始變獎門人 皆大歡喜mode super分豬肉
卜心叻女 講真冇篤爆佢已經算好 不過可能其他人都睇唔明D暗號 所以都冇證據卜心 以辰 凱希 荳荳 都比佢屈過 好慘
之前有玩過素人局嘅"陳政倫" 喺台灣狼圈都算幾出名 係紹安d fd嚟
大佬米爺玩得咁柒本身都已經想帶隊從缺個MVP
點會俾09

第2日仲要邏輯完爆
扮明係有心助攻問米啦 做後製點會睇唔到發言前因後果 有無其他有女睇下 又高水準狼人殺節目介紹下
係邊睇佢講問米佬
呢4件都係好敢直接發言懷疑佢 / 對踩

尤其凱希

早段兩個唔同陣營下下俾米爺撚
之前都可以剪黎米粉打飛機
今集剪出黎出醜
我懷疑今集果個係反米
偉晉跳預言都係比其他狼叫佢咁做姐 唔覺有咩咁出色 今集mvp 比09 合理好多
其實唔係㗎 只係問米真係好撚唔gur 09
次次都jer住佢 之前又想笑9佢
9成9投票比人搶第一就小器嬲9人
次次09拎mvp嘅局 佢都spin走叫人棄票

你唔覺得卜心凱希小賴呢班高手都好唔妥問米㗎咩 問米帶風向話要棄票 佢哋幾個即刻指偉晉 死都要指個mvp出嚟 吹咩

算啦支那祥 唔係你嘅就唔係你 09以辰卜心個個玩到萬人景仰 你條通靈佬就玩到得班米粉幫你維穩你玩大d就封殺晒佢哋囉 睇死你都唔敢 冇佢哋你邊有收視 平時d on99單元得千幾人睇
果件臭西沙沙係到做乜撚野
玩GAME玩到咁認真上腦咁ON9都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞