娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
《凹嗚狼人殺》是台灣八大電視台旗下節目《娛樂百分百》的一個單元,舊名曾為《94間諜94狂─天黑狼人殺》。
由於收視率高,深受觀眾喜愛及熱烈討論,並成為最受關注的單元,YouTube的點擊率多次超越百萬[4],因此由不定期播出變成固定單元,甚至幾乎每天播出。
狼人殺偶像 陳零九
狼人殺男神 邱鋒澤

狼人殺女神 梁以辰
本單元玩家陳零九與邱鋒澤融合遊戲和音樂,創作狼人式情歌《天黑請閉眼》
https://www.youtube.com/watch?v=VaAacrLk4gE
新歌《天亮請睜眼》
https://www.youtube.com/watch?v=98Q5ptSsC4o

語噥無視歸票米好正,但賽後片要專登道歉
偉晉笑死叫人剪走佢

偉晉好好笑,嬲唔落
撤LLM 對準政權

得到黨媒認證

#Chinazi旗係一個符號,不斷向世界輸出反共思想!

#Chinazi 赤納粹
Chinazi就係China+Nazi。
赤=共產紅色恐怖, 納粹不解釋。

全民反共 對準政權!
黑警、黨鐵,港共全部都係人民既敵人
而背後一直有一個終極大Boss中共

呢一刻中共絕對係十個煲得兩個蓋,準備爆煲。
今日唔號召世界圍堵中共,更待何時?

用#Chinazi黎connect全世界

1. Connect所有黃絲。
殘酷既現實係,並唔係所有黃絲都支持勇武。但黃絲最驚就係共產黨打到黎,一於用反共connect呢班淺黃!

2. Connect部分中立/藍絲。
中立/藍絲既上一輩,全部都係親身經歷過六四既年代,唔少甚至係大陸生活過。係大陸生活上所面對既不公義、中共點砌人生豬肉、佢地可能比我地感受更深。佢地唔會否認對共產黨既恐懼!一齊黎喚醒佢地對中共既不信任!

3. Connect全世界
Nazi既惡行到今時今日都依然係全世界既傷口,但佢地未必注意到係21世紀有個同Nazi不遑多讓既Chinazi!用#chinazi旗加海量文宣,話比佢地知我地既共同敵人係中共!

目標:全香港市民都知到呢個符號!
請大家用各種創意方法令大家知道呢道Chinazi旗!
記住!存在即勝利!

雙手奉上

推得好快
新po lm
有效果+尊重人+認真玩呢type好受歡迎
同誠實小郎君一樣
第二個po推得好快,晚晚都好多手足討論
本身得樓主同一個死忠米粉互屌係慢d
下次可以加埋

問米佬 羅志祥
大飛第二日話4,5,6出一狼,之後又話7,10出一狼

但係小豬第一日係冇踩佢果個 呢到已經有bug啦
我驚加佢你地會唔入嚟
米粉呢個term好正
問米佬可唔可以快d死返去大6掘金
想睇09盤邏輯
想做死蝴蝶
聽日追返幾集先
睇到娛百有個留言話之後日日都有09
謝安琪巴 1個頂10個

今場敬宣還可以 起碼冇做錯野同好人冇乜狼味 ( 有D人拎好人牌冇說服力,邏輯唔通好易被人誤會做狼 )
問米唔驗3 反而驗4 真心強勁
本身成個po都係米粉終於屌死晒

問米今場驗3 好人就贏
如果佢真係正常玩冇問米 反而會贏
再一次問米問到贏變輸

不過今場唔知係咪同大飛夾埋做效果
邊有得個個指晒都唔比mvp
好狗
有冇09都好啦 冇問米就好
呢場睇到九唔搭八
我又唔覺大飛個狀態好到問米既lv睇唔到
繼承Kay 兄(絲?) 既創作
近幾場爽到,佢表現到自己但輸撚左場game就知用邏輯帶到隊先有用
M都準備埋勁似自己度定既 效果

佢理得你地,開騎驗唔中狼佢寧願死
你個創作更加正
知道答案但個腦冇咁嘅力量帶領到贏
呢場個局面 就算問米知道晒 1 4狼
騎是但騎一個 都係會輸 因為5必毒3
只有騎3證3身份先係唯一嘅方法贏

大飛殺7證明佢已經知道殺民 但殺錯都冇辦法
但只可以賭佢3 7二揀一入面揀錯
然後3金水冇被毒
如果唔係好人都係贏唔到

見到問米佬又"秀下限"真係好治癒
帶4佢都已經好多次 上次玩獵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞