娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

米粉
打書面語可唔可以用下標點符號 睇得有啲辛苦巴打係咪台灣人
梁以辰 無女巫解藥下玩狼人自刀 低玩中的低玩

都唔知做乜鳩寧願殺多件好過啦
香港絲啦我下次留言會加返
鋒澤經常錯漏百出其實,好人個時成日點錯狼,又發言有問題搞到好人隊友懷疑佢,佢同宇辰差不多(高手mode發言,表面聽落好勁,低手產出)

睇左咁耐,真正勁得09
鋒澤輸唔識睇狀態囉
娛百場例牌第一日神唔跳盲推
但佢講野做既野睇得出係合邏輯,唔同宇晨
另外其實佢發言無問題
係形象差,變相你可以話佢好人狼人發言一致
成日亂跳預言家
太頻密
靚係靚,不過真係低玩
你做到自己身份最高,ok,但你d狼同伴有受惠咩
自刀完,理想情況下,除左比好人信佢係預言家外,其實對佢2個隊友沒幫助,仲輸番一個輪次
agger
你話已經有個預言跳左 都仲可以話你做低個預言 無啦啦自刀都唔知做乜鳩

宇辰都試過無啦啦自刀 呢兩個根本係假高玩真低玩
輸一個輪次殺多條友差好遠
多數一般都係3輪左右
話說前排09經常第1、2輪比人殺
其實好合理,因為大家知佢高玩

但最近做好人都經常可以留到好後,。。。。。驚佢死左影響收視
呢d心照啦
不過我覺得佢已經去到一個地步係,有心理準備隨時死,所以而家不論佢做好人定狼,佢都交低曬之後要點打仲要準同合理,呢個真係勁
係你角度係亂跳者
狼唔係得隱狼既
總有人要犧牲出黎幫其他狼做野
好似尋日咁,以辰後置位拍個查殺出黎,係咪大概率出個好人走,之後再盤民走定神走考慮刀神定民
如果以辰on99自刀,個晚成功再刀民,幾乎可以3狼裸打啦,理得羅問米丫
再唔係,抿到5係預選擇刀佢(太易抿),隔天就算俾問米裸點3狼,只要引到好人推狼王,一樣有得打 ,玩狼唔係唔俾人估到就係勁, 好似以辰咁,就算d人信佢真預,咪又係輸兩個輪次on99咁
我而家好想聽下紹安對昨日個場既覆盤
如果盤到5係預,6係巫
已知3騎,4好人,9狼,10金水
8號角度剩番1,2,7
1自爆狼,5預保7,所以7係好,咁咪剩番2係狼
咁小豬咪唔係問米

不過我唔覺得預同女巫有咁易睇到我覺得今場似作弊
今集本身應該狼贏
大根發言勁好,似係好人
7號素人偏狼
09懷疑1,7,10好合理
節目效果唔好咁認真
而且7號同小豬玩,的確效果唔錯
4號就係毒男鍵盤戰士一枚
預易睇,女巫有保留
但問心,俾著係你,5係預都充其量係有預面,你係咪咁有信心真係有人on99自刀先,佢仲要係唔發言表水話自己唔係預後面,09都係半信半疑,再延伸到係咪真係可以夠信心起100%狀態,督晒狼神位出黎
5發言
小賴勁到仆街wo
佢做狼人應該係最難認到果個
佢做好人未必有好勁既表演,但永遠視角偏清晰穩定,眾人皆醉唯我獨醒,只係佢唔似09咁用邏輯說服人,唔似小豬問米誇張,表現唔突出令大家忘記佢
鋒澤唔係亂跳佢跳一係佢做狼王 一係做平民炸狼(選警)
如果唔係狼王佢唔會亂跳
https://youtu.be/B8eoGtADhYE
呢局佢潛到最後直接導孫生玩贏
以辰可以定義為中玩啦
dewi 心緹表現仲好過荳荳
男我提名cto 東北腔個人
諗多左,表現上的確令到真預言動搖左冇跳,
但個局面有一個狼同伴已經被重踩,自己死埋隻狼王又冇功能gg
係咪乘日係youtube留言未改得番個channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞