娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我一開始抿卜心狀態像狼 但她那句的邏輯是沒有問題 反倒小豬砌卜心說錯話 我看的時候不斷懷疑他們是雙狼 同埋風田說自刀會再流行 叫女巫不要相信銀水 如果是狼這個發言也太bug 如果他是女巫就不會平安夜吧 以卜心這個lv竟然順著小賴認為2號是女巫的思路順著打 這點才令我更確實卜心是狼 但小豬個說法真心不了
莎莎要給些時間成長 畢竟娛百沒有其他女持人 沒有理由每一次都叫愷樂玩
2係奇怪左D,本身以為佢有視角
但第一ROUND好難就咁就票2
如果冇事冇幹冇人跳就話者
有預言家跳,有查殺都要出查殺,2只能再觀察
每集都有睇報到~!
所以歸6 無理由下盲保2
風田係唔識玩定擋刀
一開始真係以為佢女巫
另外小豬d發言 如果佢唔係主持應該一撚早比人投出去
純粹節目效果
娛百玩法 第一round頭幾位稍為講多少少野就會俾人針死
風田好似有講過佢玩巫一定會救
同埋佢哋夜晚殺都覺得2似 加上09藏得咁深 誤判咗都唔奇
根本卜心發言就無問題,我自己估仲以為1號先係狼

如果女巫(仲有毒)同預言家都在場,狼應該殺邊個先?
係呀!!!!!
未開上帝視覺 我以為小賴係最後一隻狼
個莎莎又成日on99咁 不如唔好玩啦

x2
係,佢承接番之前一局講既效果
記得有一次條友第一晚俾人殺左
之後發老脾 自此之後就無人敢第一晚搞佢
真心鄧啲藝人慘 上去玩game都要睇佢面色
最近凱希10號果集咪好睇囉,幾難得先有得第1日投走佢
不如改例要問米裸點三狼先可以攞mvp啦
又懶係嘢主持唔比攞
今集09明顯係MVP 玩法真係用邏輯去玩
第一round 跟預言家走 第二round 果斷毒假預 就算錯都係一神換一狼
之後直接歸8號係狼 (心緹真係做得明顯 不過佢係狼王) 幫好人揾到兩個狼
卜心講野冇問題 不過感覺同平時好人唔同 俾人懷疑都正常
但想講 未開上帝視覺前一直懷疑6 7號係狼
主任視覺全開 大飛一直跟6號走
不過一個識問米 一個只係識刷鞋 咁玩法真係不意外
主任有邊次唔係視角全開

乘日冇野講就點多兩個好人
愷樂都幾大波
小瓜
屌你老母又問米
知晒女巫獵人係邊 痴撚線
可唔可以唔好再有小豬 點玩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞