娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
愷樂咁既口才,仲要整容7左
離開小豬仲邊有主持比佢做
係,邏輯下推錯就係爭唔識睇狀態先係刪除可能性後都揀錯

宇晨用最基本果層狼會做既野捉所有人
東北佬第一場勁 第二場普通 得兩場 好難講
同心堤真係夾,一個係咪都跳,一個係咪都炸
一開波已經寫定身後事
有問米既局,發言最好果隻狼 = 死路
最令人懷疑既係佢100%,係未開估已經知自己唔會錯既自信
小賴好撚勁

無上帝幾次有佢聽完佢發言好似會打開視角咁
無人會玩無解藥下既自刀唔係無道理架嘛
唯一有收益一日裡面有真預發你狼隊友查殺, 你對跳, 仲要個日出唔到真預, 你+被查殺既隊友是但一個, 咁你自刀先叫有收益, 你仲要確保你狼隊友之後唔會聊爆, 更何況我所講既個種情況唔會發生到
除非有守衛/女巫冇首救
以辰的確唔係高手 唉

娛百首推紀卜心
以前是 但而家退步了
現在娛百女高手 我首推紀卜心 次推篠琦泫 之後才是以辰/荳荳
男高手就還是09 鋒澤 小賴 婁俊碩
以辰可以定義為中玩啦
dewi 心緹表現仲好過荳荳
男我提名cto 東北腔個人

呢個真係想睇佢再玩,好正

dewi 早期上黎都係假跳多,信用破破地產,之後開始洗白後又唔係太多局有好出色既發揮
但好鐘意睇佢玩,每次都講到一段好有邏輯既野黎說服人
小賴勁呀,我覺得佢真係被低估
09>小賴>鋒澤
仲要問米捧佢做歌手 接廣告 仲點敢亂出聲 威廉,小鬼都走哂佢都唔走就知佢冇路走
小賴玩12人局嗰場完全唔知佢想點
仲怨娛百玩法令佢發揮唔到

其實我話三大高手都係執佢哋口水尾
當然我自己都同意啦
push
]

娛百post狼人約戰區 (廣東話網殺/面殺都有)
果局俾騎士1驗5打亂左掛
想問下如果自爆有兩隻狼同時爆會點
https://www.youtube.com/watch?v=gbzqj0IjRtA
今晚同一陣容轉左兩個素人
以辰真係好靚
主題好有可能又係酸民踢局比小豬打敗酸民
開波酸得越勁果局應該越難睇

女狼局?
已知4 9 必有1狼走 1號狼發言 叫女巫毒1號根本好合理
一黎好人本身輪次夠 二黎就算1號唔係狼王 剩底果隻狼王都冇機會發動技能 根本推唔到2號係狼王呃女巫毒藥

問米既打法仲好意思講自己邏輯强

屌好想做問米個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞