娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
其實鋒澤好勁 不過紹安同泫都話娛百配置對高手嚟講係好難玩
10人局一定要跟問米嗰套嚟玩

題外話,問米唔係巨星嚟㗎咩 點解成個幾月都有佢?唔使做?
你當佢真係靠觀察,咁佢唔係有邏輯捉狼自然說服唔到觀眾同埋其他玩家跟佢票

早期節目個個上去刷鞋盲跟佢咪冇咁多人覺得明顯

根本佢直接話看穿牆好過硬講邏輯,唔係砌人生豬肉就係講d人地捉佢既原因黎捉人(佢用就得,咩緊張、唔敢望佢等等,人地用就係有鬼)
其他唔講
淨係想知問米點會知鋒澤係騎士
題外話 鋒澤玩狼勁但好人就麻麻
但佢態度真係好離場永遠都好有風度唔會走心
鐘意睇有佢同09嘅場

笑撚到我,個賽後講到佢泯撚到騎士
其他唔講
鐘意睇有佢同09嘅場

可唔可以講多少少如果正常玩係有咩分別?
d神跳既次序 / 時機?
其他唔講
鐘意睇有佢同09嘅場

可能咁岩排埋d集數咁岩者,加上果期應該風田走,偉晉番黎,佢就多左
大飛有撚進步咩
仍然係毫無邏輯可言
淨係識奶小豬袋底嘅垃圾
算有架,你唔理佢同小豬果d,d發言正路左,同埋終於識哂d基本野

有盃
今日無狼人殺嗎
應該做誰是9up王
呢排提前通知一係冇,一係遲出
啱啱翻睇咗
佢懷疑458其實已經中晒淨低個兩隻,上面有巴打講咗已經死兩神佢跳好冒險
估計佢容錯係45 然後就算肯定8係狼都一定唔敢撞問米佬
之前都有一局係佢做狼悍跳拎警長,但居然係有警徽同三狼存活嘅情況下自爆係狼
好明顯睇得出係驚得罪問米 所以佢上娛百根本唔係放開去玩
再之後就因為懷疑458俾狼殺 已經無機會跳騎士
今晚有趙哥
內定咗架啦

冠軍實有泫同卜心
直接串問米
係囉,應該刻定米爺個名
大根
今集素人串問米
啲素人咁撚串
問米勁小器
09玩騎士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞