娛百狼人殺討論 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
見你講到希望問米問到2號搞掂,搞到你嬲到要撐問米嚇死我
其實比你地上到去 可能都會好似4號同7號咁柒
呢點我同意,所以7號夠膽當面串小豬係有料

4號俾人查殺完爭d屎都賴埋,我應該都會
重提呢局已經落足佢面
之前聽錯卜心發言當有bug,所因為來賓所以都控制到個場面,誤會愷樂果場真係想搵窿捐
後面兜因為想自己繼續玩
完左再開多段片證明自己

09都幫佢講返好說話

雖然仲未解到女巫bug
知道答案再9up幾句 有咩邏輯先大佬

仲要下下點個冇人講既人,觀察就觀察啦
見到4號話09無邏輯已經燥燥地,如果唔問米憑愷樂趙哥實輸,到時打唔到素人臉就激死,所以嬲到寧願問米問二號

Btw冷靜返覺得7號其實都唔算話無禮貌既,不過我都係唔同意佢話唔俾觀察呢樣野
應該話佢係細路仔唔識世界咁直接講佢自己既見解 無考慮過節目上適唔適合咁講 問米都唔似真嬲 節目效果多
可能我都聽足佢段野,我剩係留意7號話佢咁玩冇趣味
零九排狼坑建基於佢抿人,再用抿人排狼坑梗係同純邏輯唔同,無咩出奇
所以都話, 鬧得問米就咪上去啦
明知人地地頭玩問米仲要上去俾佢撚,見到都覺得慘
啱啱睇完最新果集,我覺得小豬係呢集可以接受呀,反而個4號真係太激動,好尷尬

想講其實觀察+邏輯先係最強,有d好人就係會講錯野,所以單靠邏輯可能會被佢地誤導,而某d人做狼既表情動作的確係睇得出,觀察係有用架喎。娛百係咁架啦,下下都10個人高手上身邏輯盤狼坑咩
觀察觀到100%中咁制既人的確係有, 但個個人係咪小豬我有保留
仲要好多場都係用100%狀態超肯定地去點狼坑出黎, 意思係錯左就會好7個種, 通常真觀察系既人係唔會用呢種語氣
再者, 唔好話佢邏輯強OK? 佢都唔只幾次邏輯爆炸
應該就係娛百特登請兩條友返嚟嘴炮啫
你見一開始list晒佢哋網上講過乜就知

7號已經留咗手了 如果再勁d直接話佢通靈就得

4號就真係柒 唔使講咁多

今集又問米都唔使講了 完全no clue捉2

以辰自刀完全係on9

btw大家入gp未 我哋今晚玩咗幾場了
等你哋快d入嚟玩
佢嘅logic咪就係梅林logic
預先知道答案再搵嘢踩
但梅林都要扮錯 佢直頭次次100%
我想講香港人一定個個仲做得好過佢
我哋全球最強填鴨式教育
公開試操paper都係睇完答案
再做step對返marking啱唔啱
呢d強行搵logic對香港人太容易了
我好有信心我做小豬個位會做得好過佢好多
無人會玩無解藥下既自刀唔係無道理架嘛
唯一有收益一日裡面有真預發你狼隊友查殺, 你對跳, 仲要個日出唔到真預, 你+被查殺既隊友是但一個, 咁你自刀先叫有收益, 你仲要確保你狼隊友之後唔會聊爆, 更何況我所講既個種情況唔會發生到
應該就係娛百特登請兩條友返嚟嘴炮啫
你見一開始list晒佢哋網上講過乜就知

7號已經留咗手了 如果再勁d直接話佢通靈就得

4號就真係柒 唔使講咁多

今集又問米都唔使講了 完全no clue捉2

以辰自刀完全係on9

btw大家入gp未 我哋今晚玩咗幾場了
等你哋快d入嚟玩

好有劇本feel
酸民上去真係拎黎柒
大佬果度人地主場黎架,你估會比你威咩
所以紹安遲D話可能會上去我真係好擔心
話晒佢未有呢個諗法前直播踩過娛百狼人殺
係近排先收儉返
問米真係癡撚線
捉人係要100%命中果隻
如果以幾場素人經驗,上去先扮死狗,最後表現到 / 米爺出左局先講多幾句
我睇到第二晚以辰自刀都呆撚左
第二晚女巫冇藥就殺撚左問米佬佢啦
婁峻碩第一日已經比問米佬捉,第二晚你仲要自己少多一隻狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞